- 7 Kasım 2014
- 7.159
- 11.718
- 448
- Konu Sahibi mavili_yeshll
-
- #4.241
Kuzu bende de böyle oldu. 2 aydır böyle olduktan hemen sonra yumurtalama oluyor. Tetikte kal =)
Her gün mü ilişki?Bizim de hep her gün oluyordu ama 5 aydır olmadı yine de riske atmak istemiyorum. En azından birkaç gün daha her günle devam edeyim. Zaten ovü böyle görünce moralim bozuldu acaba yumurtlama olmuyor mu diye düşündüm
Hadii yapBenim de totemim varyarin sabah 5 gibi yapıcam
Birkaç ay önce gittim hem alttan muayene hemde hormon testi yaptırdım. Doktor her şey çok iyi dedi. Belki testte sıkıntı vardır çok net pik göstermedi dün atmıştım ya bugün de çatlamış herhalde neyse artık değerlendirip beklicem gerisi kısmetÖnemli olan piki yakalamak.. Piki yakaladı iseniz yumurtanız büyümüş ve çatlamaya hazır demek oluyor. Hemen silikleşti ise hemen çatlamış demektir. Ama gene de isterseniz regl 3. günü doktora gidin. Hormonlarınıza bakar içinizde rahat eder...
Evet yanlış mı kiHer gün mü ilişki?
Yok 3+5 iken öğrendim dün yanlış yazmışım.Ben 19 günde bir adet oluyorum. Adetim 2 gün gecikti 15 temmuzdu son adet tarihim. Zaten nerdeyse 2 buçuk haftada bir adet oluyorum ben kesin 3 buçuk haftalıkken falan öğrenirim değerim çok düşük çıkar 60 falan olur diye düşünüyordum önceden. Doktorumu göremedim soramadım pazartesi tekrar gidicem doktora. Şuanlık değerim normal mi merak ettimNasıl 3+4 oluyor. bata kaç kala öğrendiniz ki :)
Erken gebelik testi değil elimdeki, bir de tam 11 inde yapayım istiyorum tam bat günüHadii yapgebelik testinde sabah akşam çok fark etmiyor, varsa çıkıyor zaten
Buna can mı dayanır, sperm mi dayanır. Tabiki çok yanlış. Bu konuda doktorların görüşleri çok net zaten. Yumurtlama döneminde bile üst üste değil gün aşırı öneriyorlar.Evet yanlış mı ki
Bizde de böyle oluyor. Çok nadirdir yapmadığımız. Ama bu istekle alakalı. Yapmak için, bebek olsun diye yapmıyoruz.Buna can mı dayanır, sperm mi dayanır. Tabiki çok yanlış. Bu konuda doktorların görüşleri çok net zaten. Yumurtlama döneminde bile üst üste değil gün aşırı öneriyorlar.
Aynı ay içerisinde 2 kere şans yakalamak :)Çok ilginç ve çok iyiYok 3+5 iken öğrendim dün yanlış yazmışım.Ben 19 günde bir adet oluyorum. Adetim 2 gün gecikti 15 temmuzdu son adet tarihim. Zaten nerdeyse 2 buçuk haftada bir adet oluyorum ben kesin 3 buçuk haftalıkken falan öğrenirim değerim çok düşük çıkar 60 falan olur diye düşünüyordum önceden. Doktorumu göremedim soramadım pazartesi tekrar gidicem doktora. Şuanlık değerim normal mi merak ettim
İki kere şans nedir?Aynı ay içerisinde 2 kere şans yakalamak :)Çok ilginç ve çok iyibenim cevap verebileceğim bir durum değil ama takip ettiğim kadarıyla normal gibi duruyor...
İsteğinizi takdir ettim. Maşallah önünüzde saygı ile eğiliyorumBizde de böyle oluyor. Çok nadirdir yapmadığımız. Ama bu istekle alakalı. Yapmak için, bebek olsun diye yapmıyoruz.
Yok benim gibi 30 günden fazla sürede regl olmadığınız için dedim =) Ben ayı neredeyse hiç olmayarak bitiriyorumİki kere şans nedir?Hem btchg değerini hem hamile kalmayı mı dedin
Her şeyi değişik yaparak hamile kalmayı becerebilecek miyim bakalımİsteğinizi takdir ettim. Maşallah önünüzde saygı ile eğiliyorumBenim gibi çok konuş az iş yapmak yerine çok iş yapıyormuşsunuz Biz konuşmaktan o fasıllara geçemiyoruz
Zaten insanlar istediği zaman sevişebilir bunda sorun yok ama bebek düşünülüyorsa bilimsel verilere göre her gün yapmak yanlış.Bizde de böyle oluyor. Çok nadirdir yapmadığımız. Ama bu istekle alakalı. Yapmak için, bebek olsun diye yapmıyoruz.
Heee.Yok benim gibi 30 günden fazla sürede regl olmadığınız için dedim =) Ben ayı neredeyse hiç olmayarak bitiriyorum
Bizim için sorun olmuyor hatta eşime kalsa günde iki kere yine yapar aktif spor yaptığı için sperm de azalma olmuyor. Dün gece çatlama oldu sabahında da ilişki olmuştu bugünü boş geçsem tutmayacak gibi geliyo içimden riske atmak gelmiyor. Bazı doktorlar da sperm sorunu yoksa her gün olabilir diyorlar hangisi doğru bilemedimBuna can mı dayanır, sperm mi dayanır. Tabiki çok yanlış. Bu konuda doktorların görüşleri çok net zaten. Yumurtlama döneminde bile üst üste değil gün aşırı öneriyorlar.
Gunaydinlar
Son 1
Heyecan ve korku dorukta..
Yanımda testle geziyorum ama elim yapmaya varmıyor..
Kimler yapti hadi güzel haberler olsun bugun
Sperm testi yaptırdınız mı? Valla ne diyim, kolay gelsinBizim için sorun olmuyor hatta eşime kalsa günde iki kere yine yapar aktif spor yaptığı için sperm de azalma olmuyor. Dün gece çatlama oldu sabahında da ilişki olmuştu bugünü boş geçsem tutmayacak gibi geliyo içimden riske atmak gelmiyor. Bazı doktorlar da sperm sorunu yoksa her gün olabilir diyorlar hangisi doğru bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?