Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Birkaç ay önce gittim hem alttan muayene hemde hormon testi yaptırdım. Doktor her şey çok iyi dedi. Belki testte sıkıntı vardır çok net pik göstermedi dün atmıştım ya bugün de çatlamış herhalde neyse artık değerlendirip beklicem gerisi kısmet

Nasıl 3+4 oluyor. bata kaç kala öğrendiniz ki :)
Yok 3+5 iken öğrendim dün yanlış yazmışım.Ben 19 günde bir adet oluyorum. Adetim 2 gün gecikti 15 temmuzdu son adet tarihim. Zaten nerdeyse 2 buçuk haftada bir adet oluyorum ben kesin 3 buçuk haftalıkken falan öğrenirim değerim çok düşük çıkar 60 falan olur diye düşünüyordum önceden. Doktorumu göremedim soramadım pazartesi tekrar gidicem doktora. Şuanlık değerim normal mi merak ettim

Buna can mı dayanır, sperm mi dayanır. Tabiki çok yanlış. Bu konuda doktorların görüşleri çok net zaten. Yumurtlama döneminde bile üst üste değil gün aşırı öneriyorlar.
Bizde de böyle oluyor. Çok nadirdir yapmadığımız. Ama bu istekle alakalı. Yapmak için, bebek olsun diye yapmıyoruz.

Aynı ay içerisinde 2 kere şans yakalamak :)Çok ilginç ve çok iyi benim cevap verebileceğim bir durum değil ama takip ettiğim kadarıyla normal gibi duruyor...

Bizde de böyle oluyor. Çok nadirdir yapmadığımız. Ama bu istekle alakalı. Yapmak için, bebek olsun diye yapmıyoruz.
İsteğinizi takdir ettim. Maşallah önünüzde saygı ile eğiliyorum Benim gibi çok konuş az iş yapmak yerine çok iş yapıyormuşsunuz Biz konuşmaktan o fasıllara geçemiyoruz

İsteğinizi takdir ettim. Maşallah önünüzde saygı ile eğiliyorum Benim gibi çok konuş az iş yapmak yerine çok iş yapıyormuşsunuz Biz konuşmaktan o fasıllara geçemiyoruz
Her şeyi değişik yaparak hamile kalmayı becerebilecek miyim bakalım ne ovu, ne pozisyon, ne de gün aşırı

Yok benim gibi 30 günden fazla sürede regl olmadığınız için dedim =) Ben ayı neredeyse hiç olmayarak bitiriyorum
Heee. Bende tam tersi çok kısa sürede adet oluyorum ne ara döllenecekte değerim yükselecekte diye düşünüyordum. Ah bu endişelerden kurtulsak zaten...

Buna can mı dayanır, sperm mi dayanır. Tabiki çok yanlış. Bu konuda doktorların görüşleri çok net zaten. Yumurtlama döneminde bile üst üste değil gün aşırı öneriyorlar.
Bizim için sorun olmuyor hatta eşime kalsa günde iki kere yine yapar aktif spor yaptığı için sperm de azalma olmuyor. Dün gece çatlama oldu sabahında da ilişki olmuştu bugünü boş geçsem tutmayacak gibi geliyo içimden riske atmak gelmiyor. Bazı doktorlar da sperm sorunu yoksa her gün olabilir diyorlar hangisi doğru bilemedim

Bu ay tatile gidince ovulasyon falan hiç takip edemedim. Kasık ağrısı yumurtlama akıntısından tahmin yürüterek yarın test yapmayı düşünüyorum. Tabii yarına kadar dayanabilirsem

Sperm testi yaptırdınız mı? Valla ne diyim, kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…