Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eğer yumurtlama dün oldu ise bugünü de değerlendirin. Yumurta 24 saat yaşıyor sonuçta hala şansınız var kullanın =)
Minik kurabiyelerdeki kadın yumurtalama dönemi 3 gün ilişki sonra 1 gün ara 1 gün ilişki demiş. Ebru ceylan da 3 gün ilişki demiş. Bu ay bunları deneyeceğim. Geçen ay salla pati oldu ilişkiler olmadı. Bu ay tam olsun kafam rahat eder en azından diyorum

Doktor kontrolünde olacagım için bu ay ovu testi almadım, siz ne dersiniz kızlar
Bence alın. Doktorun ölçtüğü mm ile testte ne kadar koyuluk oluşuyor, birbirini tutuyor mu pik günleri onları da kontrol etmiş olursunuz. Ben olsam öyle yapardım şahsen doktor kontrolüne gidemediğim aylarda sadece testi yaparken içim rahat ederdi bi yandan

Kızlar yumurtlamadan kaç gün sonda test yapmak lazım? Yani pikten sonra
Çok karmaşık bir soru :) Bat 6 kala erken gebelik testi tespit ediyormuş. Burada erkenden tespit eden arkadaşlar oldu. Ama erken tespit edince de kimyasal mı oldu, Değer düzgün yükseliyor mu keseyi ne zaman görücem diye 2 günde 1 kan vermek gerekiyor. Yani kısacası sabrına kalmış Sabrın varsa bat geçtikten sonra yoksa bat 6 kala cizgiyi veya kırmızları görene kadar

Yok valla erken yapıcam yumurtlamadan 12 gün sonra mı yapsam yoksa çatlamadan yani son ilişkiden sonra mı kafam karışık ovulasyon takibi yaptım merak ediyorum tuttu mu

Beklemek çok zor ben bu ay duplaston içtim doktor bittikten 7 gün sonra test dedi ama normalde bat 12 Ağustos yarın erken gebelik yapsam cikarmi acaba ilac biteli iki gün oldu

Eşine söyleseydin annen gitmemi istemiyor diye

Bizim de hep her gün oluyordu ama 5 aydır olmadı yine de riske atmak istemiyorum. En azından birkaç gün daha her günle devam edeyim. Zaten ovü böyle görünce moralim bozuldu acaba yumurtlama olmuyor mu diye düşündüm

Önemli olan piki yakalamak.. Piki yakaladı iseniz yumurtanız büyümüş ve çatlamaya hazır demek oluyor. Hemen silikleşti ise hemen çatlamış demektir. Ama gene de isterseniz regl 3. günü doktora gidin. Hormonlarınıza bakar içinizde rahat eder...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…