- 25 Ağustos 2017
- 5.007
- 6.918
- 198
- Konu Sahibi mavili_yeshll
-
- #4.221
Eğer yumurtlama dün oldu ise bugünü de değerlendirin. Yumurta 24 saat yaşıyor sonuçta hala şansınız var kullanın =)O zaman dün gece yaşadığım ağrı yumurtlama ağrısıydı. Bu ay çörek otu bal tarçın karışımı yemiştim belki onun faydası olmuştur çünkü ilk defa bu ay yumurtlama ağrısı hissettim. Bir tek dünü değerlendirdim bu yeterli mi
Bence alın. Doktorun ölçtüğü mm ile testte ne kadar koyuluk oluşuyor, birbirini tutuyor mu pik günleri onları da kontrol etmiş olursunuz. Ben olsam öyle yapardım şahsenDoktor kontrolünde olacagım için bu ay ovu testi almadım, siz ne dersiniz kızlar
Çok karmaşık bir soru :) Bat 6 kala erken gebelik testi tespit ediyormuş. Burada erkenden tespit eden arkadaşlar oldu. Ama erken tespit edince de kimyasal mı oldu, Değer düzgün yükseliyor mu keseyi ne zaman görücem diye 2 günde 1 kan vermek gerekiyor. Yani kısacası sabrına kalmışKızlar yumurtlamadan kaç gün sonda test yapmak lazım? Yani pikten sonra
Yok valla erken yapıcam yumurtlamadan 12 gün sonra mı yapsam yoksa çatlamadan yani son ilişkiden sonra mı kafam karışıkÇok karmaşık bir soru :) Bat 6 kala erken gebelik testi tespit ediyormuş. Burada erkenden tespit eden arkadaşlar oldu. Ama erken tespit edince de kimyasal mı oldu, Değer düzgün yükseliyor mu keseyi ne zaman görücem diye 2 günde 1 kan vermek gerekiyor. Yani kısacası sabrına kalmışSabrın varsa bat geçtikten sonra yoksa bat 6 kala cizgiyi veya kırmızları görene kadar
Kuzu bende de böyle oldu. 2 aydır böyle olduktan hemen sonra yumurtalama oluyor. Tetikte kal =)Koyu başlayıp aniden silikleşen testler
Eşine söyleseydin annen gitmemi istemiyor diyeKan için hastane için erkenmis benm bu kv kafayı yiyor galiba kendi zamanıyla karıştırıyor insanlar günü gelmeden gider kan testi verir çıksın diye bizim 2 aya giriyor daha yok daha yok esim ordan baskı yapıyor git ver kanı kontrole git diye bunlar burdan boyle
Ben hiç ovu testi almadımDoktor kontrolünde olacagım için bu ay ovu testi almadım, siz ne dersiniz kızlar
beni de dürtüyor aynı ses ama ıhııı yapmayacağım bugunİçimdeki ses dürtüklüyor test yap diyebugün geçmiyor
Bizim de hep her gün oluyordu ama 5 aydır olmadı yine de riske atmak istemiyorum. En azından birkaç gün daha her günle devam edeyim. Zaten ovü böyle görünce moralim bozuldu acaba yumurtlama olmuyor mu diye düşündümEğer yumurtlama dün oldu ise bugünü de değerlendirin. Yumurta 24 saat yaşıyor sonuçta hala şansınız var kullanın =)
Minik kurabiyelerdeki kadın yumurtalama dönemi 3 gün ilişki sonra 1 gün ara 1 gün ilişki demiş. Ebru ceylan da 3 gün ilişki demiş. Bu ay bunları deneyeceğim. Geçen ay salla pati oldu ilişkiler olmadı. Bu ay tam olsun kafam rahat eder en azından diyorum
10 bin üzeriyse karındanda kese görünür:) hayırlı olsun tekrardanPerşembe de keseyi görsem rahatliycam galiba
5 haftalık iste 5+2 falan canm kan testinde beta >10000(on bin) yazıyor normal mi acaba
Benim de totemim varbeni de dürtüyor aynı ses ama ıhııı yapmayacağım bugun
Önemli olan piki yakalamak.. Piki yakaladı iseniz yumurtanız büyümüş ve çatlamaya hazır demek oluyor. Hemen silikleşti ise hemen çatlamış demektir. Ama gene de isterseniz regl 3. günü doktora gidin. Hormonlarınıza bakar içinizde rahat eder...Bizim de hep her gün oluyordu ama 5 aydır olmadı yine de riske atmak istemiyorum. En azından birkaç gün daha her günle devam edeyim. Zaten ovü böyle görünce moralim bozuldu acaba yumurtlama olmuyor mu diye düşündüm
Nasıl 3+4 oluyor. bata kaç kala öğrendiniz ki :)Ben bu ay pozitifi gördğm 3 hafta 4 günlük bthcg 155,6 sizce nasıl kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?