- 31 Temmuz 2021
- 112
- 91
- 13
- 31
- Konu Sahibi mavili_yeshll
-
- #4.201
Maşallah cnm diyetisyene mi gidiyordunKızlar 1 haftada 60.9'dan 59.3'e düşerek 1.6 kg vermişim. Süper gidiyor herşeyinşallah sağlıklı beslenmek, yürüyüş yapmak faydalı olur.
Evet canımMaşallah cnm diyetisyene mi gidiyordun
Dün birliktelik oldu. Akşam kasıklarımda batma vardı oturup kalkarken rahatsız etti. Bu sabah tekrar ovülasyon yaptım bu şekilde çıktı. Dünden daha silik gibi bu ne demek oluyor şimdi yumurtlama olmadı mıEvet 3 gün üst üste
Hangi şehirdesiniz? Doktoru merak ettim deBen geldim doktora gittim 6 aylık kontrollerımı yaptırmaya, adet görmem için verilen ilacı bıraktırdı bana sana bebiş yapcaz dedi ayy çpk tatlı doktor, alttan muayene etti ufak bir kist var rahim ağzında ama önemli türden değil dedi, 2 tane yumurta görünüyor rezerv az dedi femera verdı bugunden itibaten (reglimin 3. Günü) sabah aksam kullancam yanına yumurta kalitesini artırmak için bir vitamın verdi, bu olmazsa tüp bebek yapalım hemen dedi, eşim istemiyor tüp bebeği dedim, ki gerçektende istemıyor doğal yoldan olursa olur diyor, bende az once netten sıparıs verdım hayıt oyu suyu, macunu, testere dişli aslan pencesi çayı, bal polen propolis karısımı onları kullanıp normal yoldan cocugu olanda cok, Tevekkülü Allah"a bıraktım
Aa ne kadar erken yumurtlamışsın kuzum süpeerSelamlar kızlar,
bu ay ikinci ovülasyon denemem yumurtlama geçti diye düşünüyorum bir de siz bakar mısınız?
Gaziantep teyım nazan özdemir doktorum arkadaslarımın tavsıyesi üzerine gittim cok tatlı ve ilgili bir kadınHangi şehirdesiniz? Doktoru merak ettim de
Merhaba bende hayit suyu aldım adetim yeni düzene girmisti 28 gunde bir oluyordu 3 4 aydır ama bu ay 20. Gün yumurtlama görünce aldım yumurtlama günü ve adetliyken içmeli miyim bilemediğim için başlamadım siz içiyor muydunuzBana doktorum önerdi 3 ay iç aralıksız başta bende korkmuştum yumurtlama zamanı bırakmıştım yan etkisi olur mu diye sonra araştırdım 3 ay düzenli kullanım gerekiyormuş öyle 1 hafta kullanma yeterli gelmiyormuş doktorda 3 ay diyince devam ettim. Tohumunu aldım demleyip içtim sonra zor geldi internette hayıt suyu diye satılıyor doğal ürünler satan yerlerde ordan aldım sabah akşam bi tatlı kaşığı içiyorum bu kadar. Aktarcim bütün kadın hastalıklarına iyi geliyor dedi bende kist vardı doktor heralde o yüzden verdi kendimde test ettim hayıttan sonra hep 13.gün yumurtlama gördüm benim illa kayardı yumurtlama günlerim
Yumurtanın çatlaması 24 saat ile 48 saat arasında oluyor. Kısa sürede gerçekleşmiş olabilir. Panik yapmayın... Değerlendirdi iseniz benim gibi beklemek düştü size de... 14 gün dişimizi sıkma zamanı.. İnş güzel sonuçlar alırız.Dün birliktelik oldu. Akşam kasıklarımda batma vardı oturup kalkarken rahatsız etti. Bu sabah tekrar ovülasyon yaptım bu şekilde çıktı. Dünden daha silik gibi bu ne demek oluyor şimdi yumurtlama olmadı mı
Canım dün birliktelik olduysa bugünü boş geçir yarın tekrar birliktelik olsun bence.Doktara gittim kızlar 12.gunum bir yumurtam 20mm olmuş .kist olmasın diye çatlama iğnesi yaptı yarın ilişki dedi ama riske girmek istemiyorum bugünden itibaren olsun diyorum sorun olurmu sizce
Buda ovu testim hiç boyle koyu olmamışti
Yok daha yeni sipariş verdim. Burda bır arkadas atmıstı nasıl kullanıldıgını birde internetten arastırdım kullananlarıMerhaba bende hayit suyu aldım adetim yeni düzene girmisti 28 gunde bir oluyordu 3 4 aydır ama bu ay 20. Gün yumurtlama görünce aldım yumurtlama günü ve adetliyken içmeli miyim bilemediğim için başlamadım siz içiyor muydunuz
Birde ender saracın lıstesını atmıslardı ekran almıstım onuda atayım bir bakınMerhaba bende hayit suyu aldım adetim yeni düzene girmisti 28 gunde bir oluyordu 3 4 aydır ama bu ay 20. Gün yumurtlama görünce aldım yumurtlama günü ve adetliyken içmeli miyim bilemediğim için başlamadım siz içiyor muydunuz
Yok daha yeni sipariş verdim. Burda bır arkadas atmıstı nasıl kullanıldıgını birde internetten arastırdım kullananları
1 tatlı kasığı arı sütü bal polen sabah aç karnına
15-20 dakıka sonra 1 çay bardağının yarısı kadar hayıt otu suyu yarısınada su çekip içilecek
Kahvaltı
Kahvaltı sonrası 1 saat sonra testere dişli adlan pencesi çayı
1 su bardağının için e 2 çay kaşığı testere dişli aslan pençesi demle suz iç
Bu şekilde nıt almıstım, hatta çocugun tüp bebekle bile zor denilen bir hemsireyi
Hic ara vermeden mi bu sekilde kullanmak gerekli acaba adet olunca yada yumurtlamada bırakmalı mi hayit suyunuYok daha yeni sipariş verdim. Burda bır arkadas atmıstı nasıl kullanıldıgını birde internetten arastırdım kullananları
1 tatlı kasığı arı sütü bal polen sabah aç karnına
15-20 dakıka sonra 1 çay bardağının yarısı kadar hayıt otu suyu yarısınada su çekip içilecek
Kahvaltı
Kahvaltı sonrası 1 saat sonra testere dişli adlan pencesi çayı
1 su bardağının için e 2 çay kaşığı testere dişli aslan pençesi demle suz iç
Bu şekilde nıt almıstım, hatta çocugun tüp bebekle bile zor denilen bir hemsireyi izlemiştim ikizleri olmustu bunlarla
O zaman dün gece yaşadığım ağrı yumurtlama ağrısıydı. Bu ay çörek otu bal tarçın karışımı yemiştim belki onun faydası olmuştur çünkü ilk defa bu ay yumurtlama ağrısı hissettim. Bir tek dünü değerlendirdim bu yeterli miYumurtanın çatlaması 24 saat ile 48 saat arasında oluyor. Kısa sürede gerçekleşmiş olabilir. Panik yapmayın... Değerlendirdi iseniz benim gibi beklemek düştü size de... 14 gün dişimizi sıkma zamanı.. İnş güzel sonuçlar alırız.
Adet dönemınde kullanılabılıt o zaman kullanılırsa ağrısız bir dönem geçirilmesine yardımcı oluyormusHic ara vermeden mi bu sekilde kullanmak gerekli acaba adet olunca yada yumurtlamada bırakmalı mi hayit suyunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?