Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Galiba canm bekliyorum işte hayırlısıyla
B12-pdw-eos düşük çıkmış trombosit yüksek yazıyor
Gideceğim sonuçları almaya bakalm ne diyecekler

Bu sabaha karşı uyandım ki sabahları zor uyanan biri olarak.. aklımda hep acaba yapsam mi yapmasam mi çıkar mi dondum durdum yatakta.. sanki hamileymişim gibi bir hassasiyet saka gibi

Ben adete kadar yapıyorum cnm çünkü 2.yumurtlamayı görenler oluyor mesela bir de gebelik varsa adete yakın koyu cıkıyor ya onu merak ettiğimden her gün yapıyorum
Ayy bende yapayım o zaman İkinci yumurtlama olursa ikiz gebelikten korkuyorum Bizim ailede genetik olarak var… Annanem annem ablam hep ikiz çift yumurta ikizleri var… Bi yandan da bu kadar zormuş madem bi kereden 2 çocugum olsun mis gibi köşeme çekileyim diyorum

Her hamilenin memeleri acıyor ağrıyor mu arkadaşlar? Bende öyle bir belirti yok da.
hayır hiç belirti olmayadabiliyor..
ben kızıma hamile iken sürpriz gebelikti gayet normal yuruyumusumu herseyimi yapıyordum regl gecikti buna rağmen hamileyimdir diye düşünmedim, bel ağrım vardı onu da hastalanacağım dıye düşünerek regle yoruyordum.. başka da birseyim yoktu ve 5 gun geçince artık süpelenip test yaptım da hamile olduğumu öğrendim..
yanı hiç belirti olmayadabiliyor

Teşekkür ederim canım

Valla bilmyrm canım ama zaten aylardır beklyrm 3 ay daha beklerim riske atmak istemyrm

Hayırlı olsun negatif düşünme korku malesef hepimizde var ama içinizi ferah tutun inşallah ultrasonda da güzel haberler alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…