- Konu Sahibi mavili_yeshll
-
- #4.181
Galiba canm bekliyorum işte hayırlısıylaGayet iyi .bende kızımın kesesini 5+2 de karından ultrasonla görmüştük..sıkıntı etme ğayet iyi..perşembe ğünü ğörürsün..biz böyleyiz işte..önce çizgiler ararız şimdide bi ğörseydik bi kalbini duysakdıklarla doğum ğeçiyor..olan nasibinde oluyor boşa stres yapıyoruz
Ayy ınsallah canmgörürsün keseyide bebeği de nokta gibi :)
Insallah güzel haberler verirsinBende bu sefer inanıyorum ama neye dayanarak bilmiyorum.24 saatten az zaman kaldı testi yapmamayarın çok erken yaparım ben
O zaman akşam moduna döneyim işyerinde yapmak gerçekten çok zorBen test bitinceye kadar yaptım canm 4 gün daha iste
Insallah güzel haberler verirsin
İnş canım ikimizdeInsallah güzel haberler verirsin
Ya test yapsana niye bekliyorsun.bak ben yaptım yok çıkmadı..en azından erken kabul edecezOysa kalkıp test yapsam en azından şüphelerim kalmaz
Ya ahaha bende oda yokİnş canım ikimizdeşu an psikolojik kasıklarım ağrımaya başladı gibi
Ya evet doğru da belki erkendir regl gelmeden teste cikmayabiliyorYa test yapsana niye bekliyorsun.bak ben yaptım yok çıkmadı..en azından erken kabul edecez
Ayy bende yapayım o zamanBen adete kadar yapıyorum cnm çünkü 2.yumurtlamayı görenler oluyor mesela bir de gebelik varsa adete yakın koyu cıkıyor ya onu merak ettiğimden her gün yapıyorum
Valla canım bilmiyorum bakalım olacam mı..inşaallah olmam da vardır ğebelikYa evet doğru da belki erkendir regl gelmeden teste cikmayabiliyor
inşallah insallahValla canım bilmiyorum bakalım olacam mı..inşaallah olmam da vardır ğebelik
hayır hiç belirti olmayadabiliyor..Her hamilenin memeleri acıyor ağrıyor mu arkadaşlar? Bende öyle bir belirti yok da.
Bence durma sende yap..korkun değil gerçeğin kazansın..belkide var..en azından 1 ğününü stresten kurtar..erken öğrenince daha iyiinşallah insallah
Teşekkür ederim canımhayır hiç belirti olmayadabiliyor..
ben kızıma hamile iken sürpriz gebelikti gayet normal yuruyumusumu herseyimi yapıyordum regl gecikti buna rağmen hamileyimdir diye düşünmedim, bel ağrım vardı onu da hastalanacağım dıye düşünerek regle yoruyordum.. başka da birseyim yoktu ve 5 gun geçince artık süpelenip test yaptım da hamile olduğumu öğrendim..
yanı hiç belirti olmayadabiliyor
O zamn belki de sen açarsın grubu canımKız ben olcam burdamerak etme bende sigortadan dolayı bekliyorum
Valla bilmyrm canım ama zaten aylardır beklyrm 3 ay daha beklerim riske atmak istemyrmCanım doktorun bunu neye dayanarak söylemiş bilmiyorum.Böyle bir bilimsel çalışma,kanıtlanmış bir şey yok ortada.Doktorlar önlem amaçlı sadece ilk 3 ay tavsiye etmiyorum diyorlar.
Gunaydinlar
ben günlerdir kendimi tutuyorum. Yarın sabah ilk işim yapmak olacak. Ama içimden şunu da diyorum regl olacaksam test yapmadan olayım
Hayırlı olsunKorku başladı kızlar
Test yapıncaya kadar kesin negatif kist oldu korkusu vardı
Smdi beta düşük çıkacak vardı oda yüksek çıktı
Ultrason gidinceye kadar da acaba boş gebelik mi falan korkusu oldu nasıl kurtulcam ben bu korkulardan
Göğüs hassasiyeti bi kaç gündür var sadece ilk kasıl ağrıları temmuzun son haftası vardı 3 ağustosta testim negatif çıktı meselaCanım normalde regl öncesinde de göğüs hassasiyetin ağrın oluyor muydu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?