Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Getirdim de yazmıyor tek oyle yazıyor
Gayet iyi .bende kızımın kesesini 5+2 de karından ultrasonla görmüştük..sıkıntı etme ğayet iyi..perşembe ğünü ğörürsün..biz böyleyiz işte..önce çizgiler ararız şimdide bi ğörseydik bi kalbini duysakdıklarla doğum ğeçiyor..olan nasibinde oluyor boşa stres yapıyoruz

merhabalar bende aranza bu ay katılayım dedim benim bir oğlum var 5 buçuk yaşında
artık kardeş düşünüyoruz benim oğlumdan önce bir kimyasal gebelik bir kalp durması sebebi ile kürtaj birde oğlumdan sonra bir gebelik düşük var.
oğlumdada iğne tedavisi ile geçirdik 9 ayı şükür kavuştuk.
bu ay doktor randevumu aldım ilaç kullanmak için pazartesi gideceğim ve bebek çalışmalarına da başladık son adet tarihim 27 temmuz tahmini adet tarihimde 22 ağustos genelde 27. veya 28. gün adet oluyorum.
yumurtlama dönemim tahmini olarak 3-9 temmuz arasındaydı o dönemleri değerlendirdik bakalım ne olacak...
sorunu gebelik yaşadığım için hemen öğrenip ilaç kullanmam gerek onun için bende sizler gibi meraklıyım şimdiden

Bende de tek belirti vardi oda kalmadı bat yaklaştıkça kesin bebis yoktur duygusuna kapılıyorum
Bende de tek belirti vardi oda kalmadı bat yaklaştıkça kesin bebis yoktur duygusuna kapılıyorum
Bende öyle hissediyorum. Kasıklarım ağrımaya başlıcaşmış gelecekmiş gibi.Şişkin uyandım bugün.

Merhaba arkadaşlar bende gebelik planlıyorum bana yardımcı olabilir misiniz ?

Hosgeldin.. eltim de böyle 9 ay ignelerle geçiyor.. inşallah en kısa zamanda tutar da hayirlisi ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…