- 22 Temmuz 2021
- 1.578
- 2.519
- 63
- 39
- Konu Sahibi mavili_yeshll
-
- #4.161
Eynen canım..kırmızıları bekleyeceğiz..şuan kupkuruyim bakalım nolcak..gec döllenme falan olabilir mi acaba kırmızıları görene kadar umut var bence canım
hayırlı olsun gayet normal sağlıklı gebelik en yüksek değerlerde haftasına görePerşembe de keseyi görsem rahatliycam galiba
5 haftalık iste 5+2 falan canm kan testinde beta >10000(on bin) yazıyor normal mi acaba
Getirdim de yazmıyor tek oyle yazıyorPdf haline getir canım tam değerin yazıyordur aslında
Sagol canm inşallah öyledir persembe kese için gitcem iste hayırlısıylahayırlı olsun gayet normal sağlıklı gebelik en yüksek değerlerde haftasına göre
Gayet iyi .bende kızımın kesesini 5+2 de karından ultrasonla görmüştük..sıkıntı etme ğayet iyi..perşembe ğünü ğörürsün..biz böyleyiz işte..önce çizgiler ararız şimdide bi ğörseydik bi kalbini duysakdıklarla doğum ğeçiyor..olan nasibinde oluyor boşa stres yapıyoruzGetirdim de yazmıyor tek oyle yazıyor
görürsün keseyide bebeği de nokta gibi :)Sagol canm inşallah öyledir persembe kese için gitcem iste hayırlısıyla
Çok güzel canım değerin. Tekrar hayırlı olsunGetirdim de yazmıyor tek oyle yazıyor
bence kalk yap zaten varsa çıkar yoksada kafan rahat beklersin yok zannedersen vardır belki o zaman da sana sürpriz olur bekleme yap kendini yiyip bitirmeOysa kalkıp test yapsam en azından şüphelerim kalmaz
Bende de tek belirti vardi oda kalmadıbat yaklaştıkça kesin bebis yoktur duygusuna kapılıyorum
Bende öyle hissediyorum. Kasıklarım ağrımaya başlıcaşmış gelecekmiş gibi.Şişkin uyandım bugün.Bende de tek belirti vardi oda kalmadıbat yaklaştıkça kesin bebis yoktur duygusuna kapılıyorum
Aynen şişlik bende de var, her an hastanacagim hissi..Bende öyle hissediyorum. Kasıklarım ağrımaya başlıcaşmış gelecekmiş gibi.Şişkin uyandım bugün.
Yarin regl günüm, ya çıkmazsa diye içim titriyor.. sanki bu sefer çok inandimbence kalk yap zaten varsa çıkar yoksada kafan rahat beklersin yok zannedersen vardır belki o zaman da sana sürpriz olur bekleme yap kendini yiyip bitirme
Hosgeldin.. eltim de böyle 9 ay ignelerle geçiyor.. inşallah en kısa zamanda tutar da hayirlisi ilemerhabalar bende aranza bu ay katılayım dedim benim bir oğlum var 5 buçuk yaşında
artık kardeş düşünüyoruz benim oğlumdan önce bir kimyasal gebelik bir kalp durması sebebi ile kürtaj birde oğlumdan sonra bir gebelik düşük var.
oğlumdada iğne tedavisi ile geçirdik 9 ayı şükür kavuştuk.
bu ay doktor randevumu aldım ilaç kullanmak için pazartesi gideceğim ve bebek çalışmalarına da başladık son adet tarihim 27 temmuz tahmini adet tarihimde 22 ağustos genelde 27. veya 28. gün adet oluyorum.
yumurtlama dönemim tahmini olarak 3-9 temmuz arasındaydı o dönemleri değerlendirdik bakalım ne olacak...
sorunu gebelik yaşadığım için hemen öğrenip ilaç kullanmam gerek onun için bende sizler gibi meraklıyım şimdiden
işte gelecek olan adeti durduramazsın geleceğini beklersin böyle beklemek çok kötü nolur yarın gelmezse gider bi test daha yaparsın yap otur bence kendini üzmeYarin regl günüm, ya çıkmazsa diye içim titriyor.. sanki bu sefer çok inandim
Sagol canm hayırlısıyla perşembe bide keseyi göreyim rahatliycamÇok güzel canım değerin. Tekrar hayırlı olsun
inşallahHosgeldin.. eltim de böyle 9 ay ignelerle geçiyor.. inşallah en kısa zamanda tutar da hayirlisi ile
Bende bu sefer inanıyorum ama neye dayanarak bilmiyorum.24 saatten az zaman kaldı testi yapmamaYarin regl günüm, ya çıkmazsa diye içim titriyor.. sanki bu sefer çok inandim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?