Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gunaydinlar
Son 1
Heyecan ve korku dorukta..
Yanımda testle geziyorum ama elim yapmaya varmıyor..
Kimler yapti hadi güzel haberler olsun bugun

Kızlar bu ay son ben de aşı olcm artık 3 ay ara vericem bu ay oldu oldu olmazsa aşımı olur kenara çekilirim doktorum kesinlikle biontech olursan korun dedi bebeğin beyin ve kalp gelişimini engelliyomuş 3 ay koruncam 3 ay sonra sahalara dönerim umarım hiçbiriniz buralarda olmazsınız anneler grubun da yakalarım herkesi
Kız ben olcam burda😬 merak etme bende sigortadan dolayı bekliyorum

Ama ben binmek asi oldum yaa korktum simdi sorun mu olurmuş
Mız bugün adet günüm..yok bende çıkmadı üzgünüm..bütün enerjim gidik.. bi iki gün sürer artık toparlanması..kasıklarım adet ağrısı doldu..gelecek gibi görünüyor

Eklentiler

• IMG_20210810_090239.jpg
    IMG_20210810_090239.jpg
    50,1 KB · Görüntüleme: 62
Korku başladı kızlar
Test yapıncaya kadar kesin negatif kist oldu korkusu vardı
Smdi beta düşük çıkacak vardı oda yüksek çıktı
Ultrason gidinceye kadar da acaba boş gebelik mi falan korkusu oldu nasıl kurtulcam ben bu korkulardan🥺🥺🥺🥺

Mız bugün adet günüm..yok bende çıkmadı üzgünüm..bütün enerjim gidik.. bi iki gün sürer artık toparlanması..kasıklarım adet ağrısı doldu..gelecek gibi görünüyor
gec döllenme falan olabilir mi acaba kırmızıları görene kadar umut var bence canım

Kızlar bu ay son ben de aşı olcm artık 3 ay ara vericem bu ay oldu oldu olmazsa aşımı olur kenara çekilirim doktorum kesinlikle biontech olursan korun dedi bebeğin beyin ve kalp gelişimini engelliyomuş 3 ay koruncam 3 ay sonra sahalara dönerim umarım hiçbiriniz buralarda olmazsınız anneler grubun da yakalarım herkesi
Canım doktorun bunu neye dayanarak söylemiş bilmiyorum.Böyle bir bilimsel çalışma,kanıtlanmış bir şey yok ortada.Doktorlar önlem amaçlı sadece ilk 3 ay tavsiye etmiyorum diyorlar.
Gunaydinlar
Son 1
Heyecan ve korku dorukta..
Yanımda testle geziyorum ama elim yapmaya varmıyor..
Kimler yapti hadi güzel haberler olsun bugun
ben günlerdir kendimi tutuyorum. Yarın sabah ilk işim yapmak olacak. Ama içimden şunu da diyorum regl olacaksam test yapmadan olayım

Korku başladı kızlar
Test yapıncaya kadar kesin negatif kist oldu korkusu vardı
Smdi beta düşük çıkacak vardı oda yüksek çıktı
Ultrason gidinceye kadar da acaba boş gebelik mi falan korkusu oldu nasıl kurtulcam ben bu korkulardan🥺🥺🥺🥺
bu korkular hiç bitmiyor, doğana kadar ki doğunca bile ben bir süre panik yasamıstım boğazına takıulıyordu anne sütü boğuyordu yoğun bakımda yattı.. çocuk büyütmek böyle her an diken üzerinde gibi ama ayn zamanda en keyifli seyi

bu korkular hiç bitmiyor, doğana kadar ki doğunca bile ben bir süre panik yasamıstım boğazına takıulıyordu anne sütü boğuyordu yoğun bakımda yattı.. çocuk büyütmek böyle her an diken üzerinde gibi ama ayn zamanda en keyifli seyi
Perşembe de keseyi görsem rahatliycam galiba
5 haftalık iste 5+2 falan canm kan testinde beta >10000(on bin) yazıyor normal mi acaba

Canım doktorun bunu neye dayanarak söylemiş bilmiyorum.Böyle bir bilimsel çalışma,kanıtlanmış bir şey yok ortada.Doktorlar önlem amaçlı sadece ilk 3 ay tavsiye etmiyorum diyorlar.
Gunaydinlar

ben günlerdir kendimi tutuyorum. Yarın sabah ilk işim yapmak olacak. Ama içimden şunu da diyorum regl olacaksam test yapmadan olayım
Ozaman 12 agustos sabahi mi yapsak, regl olmazsak

Ozaman 12 agustos sabahi mi yapsak, regl olmazsak
Ben 11 inde yapıcam canım. 2 gün gecikmeli geldiği de oluyor benim aslında eşimin Doğum günü olmasaydı beklerdim yapmazdım.Varsa yarın çıkar diye düşünüyorum 12 sinde de sabah kan testini gidicem.

Back