Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Maşaallah canım testinin resmini atsana..adetine kaç ğün vardı?belirtilerin nelerdi bizide aydınlat..
Bat 8 ağustostu 9unda test yaptım. Öncesinde sağ kasıkta batma hafif adet sanıcısı gibi oluyordu ama geçti . Son bi kaç gündür adet sancısı çekiyorm resmen göğüs hassasiyetide var bu kadar şimdilik

Eklentiler

• IMG_20210809_135047.jpg
    IMG_20210809_135047.jpg
    39,1 KB · Görüntüleme: 61
Evet belli var maşaallah markası ne testinin..geç mi döllendi acaba normal kasette de çokması ğerekirdi adet ğününmüş çünkü

Evet belli var maşaallah markası ne testinin..geç mi döllendi acaba normal kasette de çokması ğerekirdi adet ğününmüş çünkü
Bende sabah test yapacam korkuyorum üzülmekten..40 gündür bu anı bekliyorum..kasoklarım ağrılor adet ğünüm..korku basıyor

Bende genelleme düzenli adet olurdum rahim filmi sonrası çok oynadı ilk film sonrası 5 gün geçti sonra normal gibi oldum tekrar 2 ay sonra adet oldum 🤣 saçma sapan belirtiler yaşadım kan testleri yaptırdım hepsi negatif çıktı böyle durumlar olabiliyor. Test için çekinmenizi anlyorum ama yapıp kafanızdan soru işareti gider daha geçikme olursa doktora gidin ilaç filan verirler diye düşünüyorm bebek yoksa adet gelsin ya👍
Ben rahim filmi cekileli 1 sene oldu çekilen ay sadece gecikme oldu.Ben Artık daha rahatım öncekilere göre,bende sorun çıkmayınca eşimden test istediler.En çok istedığım aşılamaya falan gerek kalmadan kendiliğinden olması,hayırlısı ile inşaallah

Bat 8 ağustostu 9unda test yaptım. Öncesinde sağ kasıkta batma hafif adet sanıcısı gibi oluyordu ama geçti . Son bi kaç gündür adet sancısı çekiyorm resmen göğüs hassasiyetide var bu kadar şimdilik
Canım normalde regl öncesinde de göğüs hassasiyetin ağrın oluyor muydu?

Back