- 22 Temmuz 2021
- 1.578
- 2.519
- 63
- 39
- Konu Sahibi mavili_yeshll
- #4.121
Maşaallah canım testinin resmini atsana..adetine kaç ğün vardı?belirtilerin nelerdi bizide aydınlat..Erken gebelik testi yaptım sonuç pozitif![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşaallah canım testinin resmini atsana..adetine kaç ğün vardı?belirtilerin nelerdi bizide aydınlat..Erken gebelik testi yaptım sonuç pozitif![]()
Hayırlı olsun canım senin adına çok sevindik. Bizede dua et olurmu.Erken gebelik testi yaptım sonuç pozitif![]()
Mümkünse testin resmini atabilirmisin regl kaç gün kala yaptın testi belirtilerin neydi kuzumErken gebelik testi yaptım sonuç pozitif![]()
Teşekkür ederim inşallahÇok mutlu oldum. Sağlıkla kucağına al inşallah.Dua et bana da olur mu
Bat 8 ağustostu 9unda test yaptım. Öncesinde sağ kasıkta batma hafif adet sanıcısı gibi oluyordu ama geçti . Son bi kaç gündür adet sancısı çekiyorm resmen göğüs hassasiyetide var bu kadar şimdilikMaşaallah canım testinin resmini atsana..adetine kaç ğün vardı?belirtilerin nelerdi bizide aydınlat..
Yalnız biz resim ve belirtilerini öğrenmek istiyoruz kızTeşekkür ederim inşallahisteyen herkes için dua ediyorum
![]()
Peki normal kaset test yaptın mı canım..onda çıkmışmıydı?Bat 8 ağustostu 9unda test yaptım. Öncesinde sağ kasıkta batma hafif adet sanıcısı gibi oluyordu ama geçti . Son bi kaç gündür adet sancısı çekiyorm resmen göğüs hassasiyetide var bu kadar şimdilik
Mesajları sırayla okuyunca ard arda yazdımYalnız biz resim ve belirtilerini öğrenmek istiyoruz kız![]()
Kaset yapmadım hiç açıkcası çok deneyimsizim eczaneye dedim kaset mi yapmalıyım erken gebelik mi erken gebelik testini önerdi aldım bndePeki normal kaset test yaptın mı canım..onda çıkmışmıydı?
Bende sabah test yapacam korkuyorum üzülmekten..40 gündür bu anı bekliyorum..kasoklarım ağrılor adet ğünüm..korku basıyorEvet belli var maşaallah markası ne testinin..geç mi döllendi acaba normal kasette de çokması ğerekirdi adet ğününmüş çünkü
Belki kasettede çıkardı çnkü bunda anında silik çizgi oluştu bu 3 dk geçince olan fotoEvet belli var maşaallah markası ne testinin..geç mi döllendi acaba normal kasette de çokması ğerekirdi adet ğününmüş çünkü
İnşallah güzel haberler verirsin sende bizlereBende sabah test yapacam korkuyorum üzülmekten..40 gündür bu anı bekliyorum..kasoklarım ağrılor adet ğünüm..korku basıyor
Evettçokabilir tabi sen bickaç ğün sonrada kaset testi dene..hem koyulaştığını ğörürsün..tebrikler canımBelki kasettede çıkardı çnkü bunda anında silik çizgi oluştu bu 3 dk geçince olan foto
Yarın kan vercem sabah mr randevum var çünkü gitmicem randevuya netleşmesi lazımEvettçokabilir tabi sen bickaç ğün sonrada kaset testi dene..hem koyulaştığını ğörürsün..tebrikler canım
Haber at bizi..bhcg kaç çıkacak merak ettim çanımYarın kan vercem sabah mr randevum var çünkü gitmicem randevuya netleşmesi lazım
İnşaallah bi kaç güne yaparım ilk defa ovulasyon testı yapmıştım bu ay değerlendirdik, ki ben ayın herhangi bir günü gebe kalınabiliyor zannediyordumHemen test beklyrz![]()
Yumurtlama günümüz aynı aksam yaptm bn silik cıktı bnmkı çatladı :)Kızlar 1. Olan dün ki alttaki olan bugün yumurtlama devam ediyor sanırsam
Eki Görüntüle 2898425
Ben rahim filmi cekileli 1 sene oldu çekilen ay sadece gecikme oldu.Ben Artık daha rahatım öncekilere göre,bende sorun çıkmayınca eşimden test istediler.En çok istedığım aşılamaya falan gerek kalmadan kendiliğinden olması,hayırlısı ile inşaallahBende genelleme düzenli adet olurdum rahim filmi sonrası çok oynadı ilk film sonrası 5 gün geçti sonra normal gibi oldum tekrar 2 ay sonra adet oldumsaçma sapan belirtiler yaşadım kan testleri yaptırdım hepsi negatif çıktı böyle durumlar olabiliyor. Test için çekinmenizi anlyorum ama yapıp kafanızdan soru işareti gider daha geçikme olursa doktora gidin ilaç filan verirler diye düşünüyorm bebek yoksa adet gelsin ya
![]()
Canım normalde regl öncesinde de göğüs hassasiyetin ağrın oluyor muydu?Bat 8 ağustostu 9unda test yaptım. Öncesinde sağ kasıkta batma hafif adet sanıcısı gibi oluyordu ama geçti . Son bi kaç gündür adet sancısı çekiyorm resmen göğüs hassasiyetide var bu kadar şimdilik