Inşallah canim insallah oyledir hayirla sağlikla..İnşallah yerleşme belirtisidir canım rabbim yardımcın olsun biz ona tevekkül ettik en güzelini bilir inşallah duam seninle...
Öncelikle müjdenizi gördüm Allah sonuna kadar devamını nasip etsin inşallah,çok sevindim:)Arkadaslar nasilsiniz..
Heycanliyim ve korkuluyum bende yine.
Sanirim bu ay transfere hazirlanicam. Doktorla henuz konusmadim
Ama adetim başladi.
Uygun zaman ne zaman olur diye dusunup duruyorum ama bunu nasil kestiricemki
Olucaksa olucak olmayacaksa olmayacak.
Hava koşullari ucakla birlikte durumu degistirirmi onuda dusunuyorum.
Allahim hayirlisiyla ne iyi olacaksa onu nasip etsin diyorum..
Bu ay sonuna denk gelicek transferim.
Bana dua edin nolur.
Bende transferden 4 gun sonra yaptim yolculugumu bi etkisi olmaz sanirim.Öncelikle müjdenizi gördüm Allah sonuna kadar devamını nasip etsin inşallah,çok sevindim:)
Uçakla birlikte demişsiniz benimde bu ay transferden 1hafta sonra uçak yolculuğu yapmam gerekecek olumsuz etkisi var mı? Ne dersiniz yoksa bir sonraki aya mı bırakayım transferi?
aaa hemen çıkmış çok teşekkür ederimBen 4ncu gun evime gelir gelmez testimi yaptim cikti hatta.
Bi zarari olmaz yolculugun agir kaldirmayin yeter
Çok şükür bende de bir sıkıntı yok. Doktorunuza gittiniz mi? Süreç nasıl ilerleyecek?Nasil cıktı sonucunuz umarım bir sıkıntı yoktur.ben pazartesi günü tüm sonuclarimla doktoruma gidicem bakalım ne diyecek belki başlarız bu ay tup bebek tedavisine
Müjdeli haberini okudum, çoooook sevindimBen 4ncu gun evime gelir gelmez testimi yaptim cikti hatta.
Bi zarari olmaz yolculugun agir kaldirmayin yeter
Tesekkur ederim canimMüjdeli haberini okudum, çoooook sevindim ❤❤ Tebrik ederim. Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin
Allahım tamamına erdirsin..çok tebrik ederim..hep böyle güzel haberler paylaşmak nasip olur inşallah..240 cikti sonucum 10.gun
Inşallah tamamina erer hayirlisiyla..Allahım tamamına erdirsin..çok tebrik ederim..hep böyle güzel haberler paylaşmak nasip olur inşallah..
Canim sen nasilsin sende durumlar ne?Allahım tamamına erdirsin..çok tebrik ederim..hep böyle güzel haberler paylaşmak nasip olur inşallah..
Ben shemsim ,hesabim kapatildigi icin farkli hesap acmsk zorunda kaldimAllahım tamamına erdirsin..çok tebrik ederim..hep böyle güzel haberler paylaşmak nasip olur inşallah..
Tebrik ederim tam takip edemedim dondurulmuş tedavisi miydi? ben de dondurulmuş sürecine girdim Ocak 22’de transferim var bakalım artık bu son denemem diye giriyorum bu işe...Tesekkur ederim canim
Amin cumlemize insallah
Canım ne alemdesin, ağustostan beri takipteyim seni. Tekrar deneme yapacak mısınÇok şükür bende de bir sıkıntı yok. Doktorunuza gittiniz mi? Süreç nasıl ilerleyecek?
Merhaba canim bilmem beni hatirlayacakmisin gecensene beraber asilama olmustuk sonra tup bebekte yakin tarihlerde yptirdik ama benim iptal oldu senin olumsuz bu sefer senin olmus gozun aydin. Saglikla kucagina al ikizler degilmi bende tup bebek yaptirdim ama tutmadi sanirim cunku kasiklarda falan hic agri yok sadece heray adetle baslayan ayak agrim var adet olmadan on gun baslar bende uzgunum baya hayirlisi demekten biseu gelmiyor eldenBen shemsim ,hesabim kapatildigi icin farkli hesap acmsk zorunda kaldim
Dondurulmus evet ben dondurulmuslarla devam ediyorum. Insallah guzel haberlerle gelirsinizTebrik ederim tam takip edemedim dondurulmuş tedavisi miydi? ben de dondurulmuş sürecine girdim Ocak 22’de transferim var bakalım artık bu son denemem diye giriyorum bu işe...
Canım selamlar, subatta dondurulmus transfer tedavisine başlayacagız bir aksilik olmazsa. Sanırım mart başı gibi transfer olacak adet döngümde çok kayma olmazsa.Canım ne alemdesin, ağustostan beri takipteyim seni. Tekrar deneme yapacak mısın
Ben shemsim ,hesabim kapatildigi icin farkli hesap acmsk zorunda kaldim
Canım ne alemdesin, ağustostan beri takipteyim seni. Tekrar deneme yapacak mısın
Merhaba canim bilmem beni hatirlayacakmisin gecensene beraber asilama olmustuk sonra tup bebekte yakin tarihlerde yptirdik ama benim iptal oldu senin olumsuz bu sefer senin olmus gozun aydin. Saglikla kucagina al ikizler degilmi bende tup bebek yaptirdim ama tutmadi sanirim cunku kasiklarda falan hic agri yok sadece heray adetle baslayan ayak agrim var adet olmadan on gun baslar bende uzgunum baya hayirlisi demekten biseu gelmiyor elden
Bu başlıkta kimse birbirini unutmamış yaTuzcali nickli arkadaş vardı hiç yazmıyor merak ediyorum nasıl oldu durumun okuyorsan yaz lütfen, inş yolundadır hamileliğin.
Kaç embriyoydu kaçıncı güm embriyosu transfer edildi? Kaçıncı gün testte çıktı aynı süreci yaşayacağım bilgi almak istiyorum umarım bende de olumlu sonuçlanırDondurulmus evet ben dondurulmuslarla devam ediyorum. Insallah guzel haberlerle gelirsiniz