Sonucum çıkmış, bugun ulasbildim. Yarın eşim alacak. Umarım iyi çıkar.Çok teşekkür ederim evet içim çook rahatladı darısı size olsun.numara bu arayın siz de bi kaç kere
Sizin ne kadar sürede çıktı bende sizlerle konuştuğumda o aralıklarda vermiştim hasekide 26kasımda henüz bi ay olduSonucum çıkmış, bugun ulasbildim. Yarın eşim alacak. Umarım iyi çıkar.
sizin şimdiki süreç nasıl ilerleyecek? Tedavi ne zaman başlıyor?
Nasil cıktı sonucunuz umarım bir sıkıntı yoktur.ben pazartesi günü tüm sonuclarimla doktoruma gidicem bakalım ne diyecek belki başlarız bu ay tup bebek tedavisineSonucum çıkmış, bugun ulasbildim. Yarın eşim alacak. Umarım iyi çıkar.
sizin şimdiki süreç nasıl ilerleyecek? Tedavi ne zaman başlıyor?
Kromozom sonuclari tam olarak 40 gün de çıkmış oldu.sizin de 10 güne çıkar büyük ihtimalleSizin ne kadar sürede çıktı bende sizlerle konuştuğumda o aralıklarda vermiştim hasekide 26kasımda henüz bi ay oldu
Hayırlısı inşallah hepimiz için TeşekkürlerKromozom sonuclari tam olarak 40 gün de çıkmış oldu.sizin de 10 güne çıkar büyük ihtimalle
Amin inşallah rica ederim ☺Hayırlısı inşallah hepimiz için Teşekkürler
Canım ne yaptınArkadaslar nasilsiniz..
Heycanliyim ve korkuluyum bende yine.
Sanirim bu ay transfere hazirlanicam. Doktorla henuz konusmadim
Ama adetim başladi.
Uygun zaman ne zaman olur diye dusunup duruyorum ama bunu nasil kestiricemki
Olucaksa olucak olmayacaksa olmayacak.
Hava koşullari ucakla birlikte durumu degistirirmi onuda dusunuyorum.
Allahim hayirlisiyla ne iyi olacaksa onu nasip etsin diyorum..
Bu ay sonuna denk gelicek transferim.
Bana dua edin nolur.
Transferimi oldum bekleme suresindeyim canimH M
Canım ne yaptın
Ohh maşallah hadi inşallah rabbim güzel kapılar açsın hayırlı haberlerini almak duasıylaTransferimi oldum bekleme suresindeyim canim
Insallah gulum hepimizin oyle olsunOhh maşallah hadi inşallah rabbim güzel kapılar açsın hayırlı haberlerini almak duasıyla
Canım ne yaptınInsallah gulum hepimizin oyle olsun
240 cikti sonucum 10.gunCanım ne yaptın
Ohhh çok şükür canım maşallah çoooooookk sevindim rabbim daim etsin kucağına sağlıkla almayı nasip etsin240 cikti sonucum 10.gun
Kahverengi akntm oluyor bugunOhhh çok şükür canım maşallah çoooooookk sevindim rabbim daim etsin kucağına sağlıkla almayı nasip etsin
Insallah canim. Stres yapmicam akisina birakicam yoksa hakim olamiyorum duygularima yoksa.. insallah guzel olcak hersey.. cok zor o akintilari gormekteO kahverengi akıntı benim 14 hafta boyunca nerdeyse gelmişti kafana takma bi şey olmaz inş
Kirmizi olmadigi surece sorun degil canimKahverengi akntm oluyor bugun
Dua edin insallah sevinemiyorum bile
Insallah donmez oyle teselli ediyorum kendimi.. zaman bakalim ne gostericek..Kirmizi olmadigi surece sorun degil canimbenim iki hamileligimde de olmustu yerlesme kanamasidir merak etme sen
İnşallah yerleşme belirtisidir canım rabbim yardımcın olsun biz ona tevekkül ettik en güzelini bilir inşallah duam seninle...Kahverengi akntm oluyor bugun
Dua edin insallah sevinemiyorum bile