Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

Merhaba genetik sonuclar i icin aradiniz mi hastaneyi ?

Hayırlı olsun, güzel gelişmeleri bekliyoruz insallah.

Masallah.. insallah guzel sonuclar alirsiniz

Arkadaslar mthrf c677t homozigot çıktı sonucum. Doktorum yaşadığım kayıpla ilgili olmadıgını, cunku önlem olarak zaten bizim coraspirin ve oksapar iğne kullandıgımızı söyledi. Bir sonraki sefer eger hamile kalabilirsem, sanırım kan sulandırıcı iğne doğuma kadar devam edecek. Diger sonucu bekliyoruz şimdi.
sizler nasılsınız?

Oksapari devlete yazdirdim sukür.
Fiyatj uçmuş gitmiş o ne oyle yahu.
Kendinmi vuruyordun canim

Oksapari devlete yazdirdim sukür.
Fiyatj uçmuş gitmiş o ne oyle yahu.
Kendinmi vuruyordun canim
Evet cok pahalıydı, benim işimden dolayı özel sigortam var. Sigorta ödüyordu küçük bir farkla. Ayy kendim vuramıyorum ya. Eşim vuruyordu. Sen kendin mi yapıyorsun?

Reactions: H M
Merhaba, trombofili paneli sonucum çıktı. Bugun aldık. Karyotip henüz çıkmadı, bekliyoruz. Sizin?
Sizin bugün çıktıysa benim de bir haftaya çıkar sanırım.12 Kasım da yaptirmistim testi yarın arayacağım yine de.buarada sonuclariniz nasil bi sorun yoktur insallah

Evet cok pahalıydı, benim işimden dolayı özel sigortam var. Sigorta ödüyordu küçük bir farkla. Ayy kendim vuramıyorum ya. Eşim vuruyordu. Sen kendin mi yapıyorsun?
Henuz vurunmadim
Ama oģrenince yaparim diye dusunuyorum.
Baya fark ödeniyor ya kücuk meblaģaya alabildim sukür. Raporumuda cikarttim 1 sene uyguna alabilcem lazm oldukca.

Sizin bugün çıktıysa benim de bir haftaya çıkar sanırım.12 Kasım da yaptirmistim testi yarın arayacağım yine de.buarada sonuclariniz nasil bi sorun yoktur insallah
Benim geçen hafta perşembe çıkmış sonucum, eşim dün gitti alabildi. Karyotip hala acıkmadı. Ama sizin de eli kulağındadır, bugun yarın çıkar muhtemelen. Ben de Mthfr-677t homozigot çıktı. Yeniden hamile kalabilirsem eğer, sanırım doğuma kadar kan sulandırıcı iğne olacağım. Ama düşüğümün nedenini bulamadık, çünkü hali hazırda transferden sonra önlem olarak iğne kullanmıştım. Heyecan ve biraz da gerginlikle karyotip sonucunu bekliyorum

Karyotipte hasekiye gönderilen değil mi?öyleyse çıkar haftaya araya 2 hafta koymuşlardı.bu genetikten bisey anlamıyorum ama dediğin gibiyse zaten igne kullanıp önlemini almanı sağlamışlar.demekki nasibi yokmuş yavrunun.eskilere bakarsan annelerimizin hep düşüğü olmuş sonra normal sağlıklı doğum yapmışlar.ki onlar hastane yüzü görmemişler. Çok şükürki bizim o imkanımız var kalbini ferah tut insallah diğer sonucunda güzel cikacak

Bu arada sonuçlar sitede görünüyor mu ben diğeri çıkınca gitmeyi düşünüyorum da

aradım şimdi benim sonuçlarım da çıkmış.e-mail atın dedim gönderemiyoruz dediler.doktora faceden yazdım:)))geldiğinde görebiliriz demiş bakalım sanırım gideceğim ya da eşime aldırırım

aradım şimdi benim sonuçlarım da çıkmış.e-mail atın dedim gönderemiyoruz dediler.doktora faceden yazdım:)))geldiğinde görebiliriz demiş bakalım sanırım gideceğim ya da eşime aldırırım
Ayy harika, karyotip çıkmamış ama dimi? Sadece trombofili çıkmış?
yok vermiyorlar internetten, ben de çok dil döktüm ama olmadı eşim sonucu almaya gittiginde,o veznedeki kız neden geldiniz, sizin gibi 1 sonucu almaya gelen hiç olmuyor. Tüm sonuclar cıkınca geliyor herkes, 1 2 hafta daha bekleseydiniz diğeriyle beraber alırdınız sonucunuzu demiş biz çok sabırsısız sanırım.

Gerçekten bazı şeylere nasip değilmiş deyip geçebilmek lazım sanırım. Ben önce bu düşüğün nedenini bulmayı kafama çok takmıştım, ama çok da kolay degilmiş birinin nedeni söyleyebilmesi. Hep buraları okudum, embriyoları pgt’e gönderi, yüzde yüz sağlıklı yorumunu aldıktan sonra da düşük yapanlar veya direk negatif sonuç alanlar var. Gerçekten olmayınca olmuyor. Ama umarım ikimizin de karyotip sonucu iyi çıkar. O önemliymiş sanırım epey.

Evet önce nasip gerçekten insallah bizede nasip olur anne olmak ben de diger sonucu bekleyip gidecegim buyuk ihtimalle cikar haftaya insallah cikar da yolumuzu çizeriz ona gore

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…