- 11 Temmuz 2019
- 652
- 499
- 36
Ve zamanı geldiğinde rabbim sana kalbindekini verecek ve seni hoşnut kılacak bu ayetle sarıyorum bütün yaralarımı canım sanada aynı şekilde yazıyorum... umutsuzluk yok asla...Sıfıra sıfır elde var sıfır..sonucum bundan ibaret beklenildiği üzere..haber vereyim dedim..
Topikte yüzü gülen mutlu sona ulaşan arkadaşlar da oldu..o arkadaşlarıma az önce de dediğim gibi sağlıcakla evlatlarını kucaklarına almalarını diliyorum..bebeklerinizi çoookk sevin ve onlar da sizleri çoookk sevsin..
Benim gibi olumsuz sonuç alanlara da kader elbet bir gün gülecektir, demek ki o gün bugün değilmiş..kısmetten öteye köy yokmuş..kısmetimizde ne varsa onu yaşıyoruz..Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum..kendinize çok iyi bakın..
Çok geçmiş olsun.kendiliğinizden kalırsınız inşallahSıfıra sıfır elde var sıfır..sonucum bundan ibaret beklenildiği üzere..haber vereyim dedim..
Topikte yüzü gülen mutlu sona ulaşan arkadaşlar da oldu..o arkadaşlarıma az önce de dediğim gibi sağlıcakla evlatlarını kucaklarına almalarını diliyorum..bebeklerinizi çoookk sevin ve onlar da sizleri çoookk sevsin..
Benim gibi olumsuz sonuç alanlara da kader elbet bir gün gülecektir, demek ki o gün bugün değilmiş..kısmetten öteye köy yokmuş..kısmetimizde ne varsa onu yaşıyoruz..Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum..kendinize çok iyi bakın..
Canım senin için kaç gündür açıp bakıyorum sonuç ne oldu diye .ne olursun üzülme biliyorum demesi kolay ama denemekten asla vazgeçme benim içime doğuyor 2020 isteyen bu yolda emek veren herkese uğur getirecek inşallah benim 8 yılım bitmek üzere ve Allahım a şükür bu sefer tuttu .üç kez ameliyat oldum .düşük yaptım .üç kez aşılama ive ikinci tüp bebek denememde en umutsuz olduğum zamanda tuttu .inşallah senin en yakın zamanda kendiliğinden olurSıfıra sıfır elde var sıfır..sonucum bundan ibaret beklenildiği üzere..haber vereyim dedim..
Çok geçmiş olsun,ilk tedavimi yine agustosta yaptırmıştım 2015 ti.O topikte nerdeyse herkes hamile kalmıştı.Kizima o tedavimle kavuştum.bu topik bir tuhaf geliyor ilk günden...Olumlu sonuç alan çok az kişi var...Kendimce bu agustos ugursuz geldi diyorum sonra acaba artık tüp bebek tedavisi de mi çoğu kişide ise yaramıyor diyorum.Aralikta dondurulmuş tedavim var ve umutsuzum sanki aynı zamandan oluşturulmuş tüm embriyolar sıkıntılı gibi...Üzülmeyin ve vazgeçmeyin denemekten...
Aynı şeyleri ben de düşündüm, hepimizin başına bir şeyler geldi. Hep bir şanssızlık mı denir, kader mi denir, bir şeyler oldu işte.. daha zamanı değilmiş demek ki, illa yeni tedavilere başyacağımız günler gelecek. Belki bir şekilde doğal yolla tedavisiz güzel haberler ileten arkadaslar olacak aramızda, yine de umudumuzu kaybetmeyelim. Yolumuz çok uzunDün akşam aynı şeyler geçti aklımdan biliyor musunuz? Başka topiklere bakıyorum gerçekten hep olumlu sonuçlar var. Ümit mi dersiniz ne dersiniz bilmiyorum ama, acaba topikte mi bir şanssızlık var dedim kendi kendime. Hepimiz için zamanı var, Allahın bir bildiği vardır diyorum. Bizlerinde anne olacağı günler gelecektir inşallah
Üzülmeyin diyeceğim ama biliyorum boşuna demiş olacağım. Kısmetiniz birden bire gelsin ne diyebilirim ki. Herkesin sınavı ayrı. Bu da bizlerin sınavıymış. Hayatta kolay hiçbir şey yok maalesef.Sıfıra sıfır elde var sıfır..sonucum bundan ibaret beklenildiği üzere..haber vereyim dedim..
Canım merhaba... senin değerlerin düşüktü hatta dış gebelik mi kimyasal mı öyle süreçler sanılıyordu hatırlıyorum seni, aynı haftadayız neredeyse . Nasıl ki testler riskli çıktığında endişelerle kendimizi yiyorsak senin durumun için en kiminde riskli olabilecek bir şey için kendini üzüp Bebeğini strese sokma , inşallah bu kadar zor süreçten geçip bugünlere geldi , bundan sonrasını da atlatacaktır Allah’ın izniyle . Dediğin şeyi ilk defa duydum okudum netten ama nette öyle şeyler yazıyor ki kafayı yedirtir bize devamlı şüpheyle de 9 ay geçmez , doktorun ne diyor ? Nerede olduğu önemli sanırım benim de ikili test riskli çıkınca 4 ‘lü istedi doktor . Başka bi doktor beyin sıvısı fazla görünüyor dedi falan anladım ki hamile kalmaktan zormuş bu süreç , her gün stres kaygı . Dua etmekten başka çaremiz yok. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız. Artık nettekileri okumak istemiyorum okudukça kafayı yiyorum ben de. O sıvı fazla olunca hidrosafali mi ne bi hastalık varmış bilmediklerimi öğretip beni strese sokuyor netteki her şey, sende okuma araştırma sadece Doktoru dinle dediği şeyleri yaptır ve bekle rabbim yardım etsin bizlere gerçekten çok zor, ona sahip olmakta onu korumak hissetmekte, bir şeyler yapmak isteyip yapamamakta .Merhaba arkadaşlar uzun zamandır yazmıyorum buraya ama takip ediyorum zaman zaman. hatırlayanlar varsa çok zorlu bir süreç geçirdim bende sizler gibi ama kızım mücadeleci çıktı ve tüm olumsuzluklara rağmen hala benimle beraber 17+2 olduk bile.gelişimi ve ölçüleri çok şükür normalken tam artık rahatlarımdır nebze diye sevinirken dünki kontrolümüzde amniyotik bant olduğunu öğrendik.bu durumu yaşayan ya da yakinlarindan duyan var mı?internet bilgileri o kadar kirli o kadar üzücü ki artık daha fazla strese girmek istemiyorum
19. Haftalardan sonra hissediliyormuş hareketleri 20 olan da var 21 olan da canım.Kızlar merhaba birşey sormak istiyorum 17. Haftama gireli 2 gün oldu. 11 aralıkta doktor kontrolümüz var tam 5. Aylık olduğunda çağırdı doktor. Yalniz hala bir belirti vermiyor bana erken mi belirti beklemem için bir cevap verirseniz çok sevinirim.
Evet internet o kadar kirli ki stresten düşük bile yaptırır insana o yüzden oraya çok bakmadan buraya danışmak istedim.Selamlar canım, seni hatırladım. Sordugun sorunun cevabını bilmiyorum, hatta ne oldugunu da bilmiyorum. Ama insallah allah saglıcakla bebegini kucagına almayı nasip eder ve sıkıntı büyük değildir. İnternet kirli bilgiyle dolu, doktorun ne diyorsa ona güven ve içini ferah tutmaya calıs. Herseyin bir çözümü vardır elbet.
Amin canm çok saol nasılda yine herzamanki gibi içime su serptin Rabbim de hayırlı zamanda inş.seninde kucağını doldursun gönlünü ferahlatsın.Canım hiç duymamıştım ama içini ferah tut sen bu zamana ne zorlukları atlatıp geldin bebişin de savaştı ben inanıyorum bunu da atlatıcaksınız sağlıkla kucağına alcaksn inşallah rabbim yardımcın olsun
Evet çok zor bir süreç yaşadım 175 tane iğne yedim tam bitti derken tekrar kanamam oldu onu da atlattım diye sevinip rahat bir nefes alacakken şimdide bu çıktı int.felaket senaryoları ile dolu o yüzden bakıp canımı sıkmamaya çalışıyorum ama ilk kez duyduk böyle birşey ve merak edip bakınca daha da strese girdim onun için buraya yazdım.umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız yavrularıCanım merhaba... senin değerlerin düşüktü hatta dış gebelik mi kimyasal mı öyle süreçler sanılıyordu hatırlıyorum seni, aynı haftadayız neredeyse . Nasıl ki testler riskli çıktığında endişelerle kendimizi yiyorsak senin durumun için en kiminde riskli olabilecek bir şey için kendini üzüp Bebeğini strese sokma , inşallah bu kadar zor süreçten geçip bugünlere geldi , bundan sonrasını da atlatacaktır Allah’ın izniyle . Dediğin şeyi ilk defa duydum okudum netten ama nette öyle şeyler yazıyor ki kafayı yedirtir bize devamlı şüpheyle de 9 ay geçmez , doktorun ne diyor ? Nerede olduğu önemli sanırım benim de ikili test riskli çıkınca 4 ‘lü istedi doktor . Başka bi doktor beyin sıvısı fazla görünüyor dedi falan anladım ki hamile kalmaktan zormuş bu süreç , her gün stres kaygı . Dua etmekten başka çaremiz yok. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız. Artık nettekileri okumak istemiyorum okudukça kafayı yiyorum ben de. O sıvı fazla olunca hidrosafali mi ne bi hastalık varmış bilmediklerimi öğretip beni strese sokuyor netteki her şey, sende okuma araştırma sadece Doktoru dinle dediği şeyleri yaptır ve bekle rabbim yardım etsin bizlere gerçekten çok zor, ona sahip olmakta onu korumak hissetmekte, bir şeyler yapmak isteyip yapamamakta .
Amiinn canım benim amiinn hepimizin inşallah,Amin canm çok saol nasılda yine herzamanki gibi içime su serptin Rabbim de hayırlı zamanda inş.seninde kucağını doldursun gönlünü ferahlatsın
aynen dengeli translakasyon taşıyıcısı eşimAllahım yardımcınız olsun..inşallah bu sefer korktuğunuz gibi sonuçlanmaz..kromozamal bir durum sanırım..siz umudunuzu kaybetmeyin hiç..
Ben de devlet hastanesinde raporlu tedavi gördüm..yumurta toplama günü ücret ödedik 900 tl..benim de embriyolar donduruldu..2 ay sonra transfer işlemlerine başladık ve transfer oldum ve o dönemde ekstra ücret ödemedik..Ödeme istediklerinde sorarsınız, ne ücreti altında istediklerini..hayırlı olsun tedaviniz..inşallah transferiniz olumlu sonuçlanır..Kızlar merhaba bende sizlerle birlikte tedaviye başladım 2. Tane sağlıklı embriyo dondurduk çünkü bir kez daha tekrarliycaz tedaviyi ameliyat olup öyle konulcak bebek size birşey sorucam şimdi 2. Tedavime başladım tıp fakültesinde yapılıyor dün orada çalışan görevli transfer için 2.500 TL ödeme yapicaksiniz zamanı gelince haberiniz olsun dedi ve benim kafam karıştı benim tedavim daha tamamlanmadı transfer olmadı çünkü sağlık sorunları yüzünden. başına böyle birşey gelen varmı ayrıca raporlu hastayim
Ben de devlet hastanesinde raporlu tedavi gördüm..yumurta toplama günü ücret ödedik 900 tl..benim de embriyolar donduruldu..2 ay sonra transfer işlemlerine başladık ve transfer oldum ve o dönemde ekstra ücret ödemedik..Ödeme istediklerinde sorarsınız, ne ücreti altında istediklerini..hayırlı olsun tedaviniz..inşallah transferiniz olumlu sonuçlanır..
[/QUOTE evet o ödemeyi bizde yaptık ve transfer için 6 ay ucretsiz demişlerdi şimdi para istediler o yüzden şaşırdım tam da konuşamadım ama arastiricam teşekkürler amin hepimizin hakkında hayirlisi
evet o ödemeyi bizde yaptık ve transfer için 6 ay ucretsiz demişlerdi şimdi para istediler o yüzden şaşırdım tam da konuşamadım ama arastiricam teşekkürler amin hepimizin hakkında hayirlisi
Amin canim. Korkuyorum vallaHadi hayırlısı olsun canım güzelliklere vesile olsun rabbim kolaylık versin...
Olumlu düşün canım inşallah stres yapmamaya çalışAmin canim. Korkuyorum valla
Umursamicam ama. Sonuc hayirlisi neyse o olsun
Olumlu düşün canım inşallah stres yapmamaya çalışAmin canim. Korkuyorum valla
Umursamicam ama. Sonuc hayirlisi neyse o olsun