Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

Ve zamanı geldiğinde rabbim sana kalbindekini verecek ve seni hoşnut kılacak bu ayetle sarıyorum bütün yaralarımı canım sanada aynı şekilde yazıyorum... umutsuzluk yok asla...

Çok geçmiş olsun.kendiliğinizden kalırsınız inşallah

Canım senin için kaç gündür açıp bakıyorum sonuç ne oldu diye .ne olursun üzülme biliyorum demesi kolay ama denemekten asla vazgeçme benim içime doğuyor 2020 isteyen bu yolda emek veren herkese uğur getirecek inşallah benim 8 yılım bitmek üzere ve Allahım a şükür bu sefer tuttu .üç kez ameliyat oldum .düşük yaptım .üç kez aşılama ive ikinci tüp bebek denememde en umutsuz olduğum zamanda tuttu .inşallah senin en yakın zamanda kendiliğinden olur

Aynı şeyleri ben de düşündüm, hepimizin başına bir şeyler geldi. Hep bir şanssızlık mı denir, kader mi denir, bir şeyler oldu işte.. daha zamanı değilmiş demek ki, illa yeni tedavilere başyacağımız günler gelecek. Belki bir şekilde doğal yolla tedavisiz güzel haberler ileten arkadaslar olacak aramızda, yine de umudumuzu kaybetmeyelim. Yolumuz çok uzun

Üzülmeyin diyeceğim ama biliyorum boşuna demiş olacağım. Kısmetiniz birden bire gelsin ne diyebilirim ki. Herkesin sınavı ayrı. Bu da bizlerin sınavıymış. Hayatta kolay hiçbir şey yok maalesef.

Canım merhaba... senin değerlerin düşüktü hatta dış gebelik mi kimyasal mı öyle süreçler sanılıyordu hatırlıyorum seni, aynı haftadayız neredeyse . Nasıl ki testler riskli çıktığında endişelerle kendimizi yiyorsak senin durumun için en kiminde riskli olabilecek bir şey için kendini üzüp Bebeğini strese sokma , inşallah bu kadar zor süreçten geçip bugünlere geldi , bundan sonrasını da atlatacaktır Allah’ın izniyle . Dediğin şeyi ilk defa duydum okudum netten ama nette öyle şeyler yazıyor ki kafayı yedirtir bize devamlı şüpheyle de 9 ay geçmez , doktorun ne diyor ? Nerede olduğu önemli sanırım benim de ikili test riskli çıkınca 4 ‘lü istedi doktor . Başka bi doktor beyin sıvısı fazla görünüyor dedi falan anladım ki hamile kalmaktan zormuş bu süreç , her gün stres kaygı . Dua etmekten başka çaremiz yok. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız. Artık nettekileri okumak istemiyorum okudukça kafayı yiyorum ben de. O sıvı fazla olunca hidrosafali mi ne bi hastalık varmış bilmediklerimi öğretip beni strese sokuyor netteki her şey, sende okuma araştırma sadece Doktoru dinle dediği şeyleri yaptır ve bekle rabbim yardım etsin bizlere gerçekten çok zor, ona sahip olmakta onu korumak hissetmekte, bir şeyler yapmak isteyip yapamamakta .

19. Haftalardan sonra hissediliyormuş hareketleri 20 olan da var 21 olan da canım.

Evet internet o kadar kirli ki stresten düşük bile yaptırır insana o yüzden oraya çok bakmadan buraya danışmak istedim.
Amin canm çok saol nasılda yine herzamanki gibi içime su serptin Rabbim de hayırlı zamanda inş.seninde kucağını doldursun gönlünü ferahlatsın.
Evet çok zor bir süreç yaşadım 175 tane iğne yedim tam bitti derken tekrar kanamam oldu onu da atlattım diye sevinip rahat bir nefes alacakken şimdide bu çıktı int.felaket senaryoları ile dolu o yüzden bakıp canımı sıkmamaya çalışıyorum ama ilk kez duyduk böyle birşey ve merak edip bakınca daha da strese girdim onun için buraya yazdım.umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız yavruları

Allahım yardımcınız olsun..inşallah bu sefer korktuğunuz gibi sonuçlanmaz..kromozamal bir durum sanırım..siz umudunuzu kaybetmeyin hiç..
aynen dengeli translakasyon taşıyıcısı eşim
bu yuzden riskli
inşallah guzel haber alırım diye dua etsemde yaşadıklarım umutsuzluğa sürüklüyor

Kızlar merhaba bende sizlerle birlikte tedaviye başladım 2. Tane sağlıklı embriyo dondurduk çünkü bir kez daha tekrarliycaz tedaviyi ameliyat olup öyle konulcak bebek size birşey sorucam şimdi 2. Tedavime başladım tıp fakültesinde yapılıyor dün orada çalışan görevli transfer için 2.500 TL ödeme yapicaksiniz zamanı gelince haberiniz olsun dedi ve benim kafam karıştı benim tedavim daha tamamlanmadı transfer olmadı çünkü sağlık sorunları yüzünden. başına böyle birşey gelen varmı ayrıca raporlu hastayim

Reactions: H M
Ben de devlet hastanesinde raporlu tedavi gördüm..yumurta toplama günü ücret ödedik 900 tl..benim de embriyolar donduruldu..2 ay sonra transfer işlemlerine başladık ve transfer oldum ve o dönemde ekstra ücret ödemedik..Ödeme istediklerinde sorarsınız, ne ücreti altında istediklerini..hayırlı olsun tedaviniz..inşallah transferiniz olumlu sonuçlanır..

evet o ödemeyi bizde yaptık ve transfer için 6 ay ucretsiz demişlerdi şimdi para istediler o yüzden şaşırdım tam da konuşamadım ama arastiricam teşekkürler amin hepimizin hakkında hayirlisi

Arkadaslar nasilsiniz..
Heycanliyim ve korkuluyum bende yine.
Sanirim bu ay transfere hazirlanicam. Doktorla henuz konusmadim
Ama adetim başladi.
Uygun zaman ne zaman olur diye dusunup duruyorum ama bunu nasil kestiricemki
Olucaksa olucak olmayacaksa olmayacak.
Hava koşullari ucakla birlikte durumu degistirirmi onuda dusunuyorum.
Allahim hayirlisiyla ne iyi olacaksa onu nasip etsin diyorum..
Bu ay sonuna denk gelicek transferim.
Bana dua edin nolur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…