Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

Bende tüp bebek tedavisine başladım ilk denemem bugün yumurta toplandı Perşembe transfer yapılacak 11 yumurta toplandi. Suana kadar bir sorunla karşılaşmadim
Merhaba, benim de yarın sabah yumurta toplamam var. Ortalama aynı sayıda yumurtamız toplanacak sanırım sizinle. Benim de ilk denemem.
Biraz korkuyorum opudan ve anesteziden.. nasıl geçti işlem?

Hiç korkmayin merak etmeyin 15 dk lik bir işlem anestezi aldığım için ağrı sızı hissetmedim sonrasina ağrı kesici oldum o yüzden şuan çok iyiyim Perşembe sabahı transfer olacak ama ilaçlara devam sonuç alana kadar iğne olacam

Hayırlı olsun, benim yüksek ihtimalle dondurulmus transfer olacak. Önümüzdeki ay.
Opudan kaç saat sonra normal hayatınıza geri dönebildiniz? İstirahat gerekli mi?

9 da anestezi aldım 10 da ayildim 11 gibi hastaneden çıktık. Sonra ağrım olur diye korktum ama eve döndüm 12 gibi tüm sersemligim gitti doktor normal hayatina donebilirsin dedi ağır iş yapma dedi o kadar

8 inde transfer olacak benmde 5 tane oluşur tahminimce dedi doktor anesteziden ayrıldığımda hemşireler 11 yumurta aldık sevin dediler

Amin canım inşallah evet malesef yumurta çok oluyor ama embriyo oluşmuyor 3 kere denedim hepsi aynı oldu
Benim de ilk tedavimde embriyomuz oluşmamış ve transfer iptal edilmişti..sperm kalitesi yeterli gelmemiş..ancak ikincisinde 3 tane embriyomuz oluşup önce ikisini sonra kalan birini transfer olmuştum..tabi hepsi de negatif
Sizde embriyo oluşmamasını neye bağlıyorlar?

Hadi ya size de öyle mi dediler bana da yumurtada aktivasyon eksik dediler çok yumurta oluşuyor ama döllenme olmuyor takviye falan aldınız mı hangi merkezdesiniz acaba ben de acaba benim merkezde mi sorun var diyorum

teşekkür ederim bilgileriniz için çok heyecanlı ve merak içerisindeyim antalya da misiniz
Yok ben tekirdağ dayım..ancak istanbulda tedavi görmeye git gel yapıyorum..
Ne demek, kaba taslak tedavi süreci bu şekilde..ancak kişiye bağlı olarak özel farklılıklar olabiliyor tabi ki..

Yok ben tekirdağ dayım..ancak istanbulda tedavi görmeye git gel yapıyorum..
Ne demek, kaba taslak tedavi süreci bu şekilde..ancak kişiye bağlı olarak özel farklılıklar olabiliyor tabi ki..
ben alanyadayım burda tüp bebek tedavisi olmadığı için antalya ya git gel yapıcam nasıl olucak onu düşünüyorum sık gidip gelmem gerekiyorsa

Hadi ya size de öyle mi dediler bana da yumurtada aktivasyon eksik dediler çok yumurta oluşuyor ama döllenme olmuyor takviye falan aldınız mı hangi merkezdesiniz acaba ben de acaba benim merkezde mi sorun var diyorum
Biz önceki üç tedaviyi bahçeci umut tüp bebek merkezinde yaptık..şimdikini devlette yapacağım..rapor çıkarttım..üç hakkım oluyormuş..ilkini şimdi devlette kullanıp, inşallah gerek kalmaz ama diğer haklarımı raporun geçtiği özel merkezlerde kullanabilirim..
Ben ve eşim önceki tedavilerimizde standart vitaminleri kullandık..inanın bu sefer, gereksiz bizi strese soktuğunu düşündüğümüzden tedavi öncesinde hiç bir takviye kullanmadık..

ben alanyadayım burda tüp bebek tedavisi olmadığı için antalya ya git gel yapıcam nasıl olucak onu düşünüyorum sık gidip gelmem gerekiyorsa
Süreç içersinde en az bir 7-8 kez gidip gelmeyi göze alın derim..inşallah olumlu sonuçlanır ve bu yorgunluk tatlı bir yorgunluğa dönüşür..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…