agrıyla gıttım hamıle oldugumu ogrendım...

hulka26

Hülya&Çağrı
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2009
874
0
42
evet kızlar surprız sekılde hamıle oldugumu ogrendım...aslında kasıklarım agrıyodu tahlıl verdık ama adetımede daha vardı ama sonuc cok guzeldı hamılesınız...kesın deıldı cunku cok yenı daha ama kan degerlerım gıtgıde yukselıyor... cok saskınım nasıl hıssedecegımı bılmıyorum ınanın...ama cok guzel bı duygu rabbım ısteyen herkese nasıp etsın... buarada 50 gunluk evlıyım bıraz erken davrandık sanırım:kedi:

Masallah kiz size :nazar:
Daha yeni ev hanimi olmaya alisirken, artik anne olmaya alisacaksin :1hug:

Saglikla büyüsün melegin, mutluluklar canim a.s.

cok tesekkurler kızlar allahım herkese nasıp etsın... mutlulukrecetem dogrusun valla daha yenı alıstım evlılıge ama bebısıde ıstıyorduk onada hemencık alısacagıma emınım.. cok heyecanlıyım..

cok tesekkurler kızlar allahım herkese nasıp etsın... mutlulukrecetem dogrusun valla daha yenı alıstım evlılıge ama bebısıde ıstıyorduk onada hemencık alısacagıma emınım.. cok heyecanlıyım..

Allah'im vermek istemis ki hamilesin canim :Saruboceq: her isde bir hayir vardir, ne kadar güzel iste, askinizin meyvesi geliyor var mi bundan güzeli :eek:

canim benim cok sevindim,gozunaydin.bende yeni evli sayilirim,bana da bebek kismet olursa cok sevinirim....insallah onundeki 8 ayi sagliki birsekilde gecirip bebegine kvusursun....

canım benim tebrik edrim sağlıkla mutlulukla büyütün bebişinizi
huzurunuz eksik olmasın tatlım
dua etde rabbim bana tüm isteyenlerede nasip etsin

canim benim cok sevindim,gozunaydin.bende yeni evli sayilirim,bana da bebek kismet olursa cok sevinirim....insallah onundeki 8 ayi sagliki birsekilde gecirip bebegine kvusursun....

amin canım cok saol .... rabbım ınsallah sanada en yakın zamnada bır bebek verır..

canım benim tebrik edrim sağlıkla mutlulukla büyütün bebişinizi
huzurunuz eksik olmasın tatlım
dua etde rabbim bana tüm isteyenlerede nasip etsin

tesekkur ederım canım benım allahım en yaında sanada tum ısteyenlerede verır ınsallah...bu guzel duyguyu umarım en yakın zamanda tadarsın ınsallah..

hepınızın guzel dıleklerı ıcın cok tesekkur ederım... allahım herkese nasıp etsın...

hayırlı olsun canım benimde aşırı bir şekilde kasık ağrım var. 4 haftalık hamileyim henüz ama bazen dayanamıyorum ağrılatramafoldumben

X