Ağrıya çözüm 😢

Manolyanur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2018
840
213
33
Kızlar yumurtlama olmadan 4 gün önce aşırı ağrı çekmekteyim. Yataktayım her ay o dönem. Bu yumurtlama dönemi ağrılar için bir çare yok mudur? Ya da Yumurtlama dönemini şiddetli ağrılarla geçiren var mı normal bir durum mu?

Kızlar yumurtlama olmadan 4 gün önce aşırı ağrı çekmekteyim. Yataktayım her ay o dönem. Bu yumurtlama dönemi ağrılar için bir çare yok mudur? Ya da Yumurtlama dönemini şiddetli ağrılarla geçiren var mı normal bir durum mu?
Yumurtlama döneminde hadif kasık ağrıları m oluyordu ama sizinki daha şiddetli sanırım, kistin filan mı var acaba ondanmı etkileniyor,bir ara adet sancılarını hafifletmesi için yumurtlama dönemine kadar aslanpençesi çayı içiyordum bayağı azaltmıştı,rahmi güçlendiriyormuş,istersen adet bitiminden başlayarak 15 gün kullan canım belki faydası olur,aktardan sallama çayını almıştım sabah akşam kullandım,inşallah ağrılarına çözüm olur

Benim de çok ağrım olur kistim var diye sanıyordum ama burdan okuduğum kadarıyla çok ağrısı olmak normalmiş doktor öyle söylemiş

Benimde çok ağrım oluyo geçen ay yerimden doğrulamadım ağrıdan bi iki gün hafif devam ediyor sonra

Ayaklarini sicak tutmaya çalış sicak tulumu koy, tatli birşeyler ye vişne suyu ic cnm ağrıyı hafifletmek için... Malesef çoğumuzun yaşadığı sorun bu yalniz değilsin... :KK69:

Yumurtlama günü kıvranıyorum resmen. Agrı kesicinin bile etki etmediği bir ağrı. 24-48 saat içinde de yok oluyor

Yumurtlama döneminde hadif kasık ağrıları m oluyordu ama sizinki daha şiddetli sanırım, kistin filan mı var acaba ondanmı etkileniyor,bir ara adet sancılarını hafifletmesi için yumurtlama dönemine kadar aslanpençesi çayı içiyordum bayağı azaltmıştı,rahmi güçlendiriyormuş,istersen adet bitiminden başlayarak 15 gün kullan canım belki faydası olur,aktardan sallama çayını almıştım sabah akşam kullandım,inşallah ağrılarına çözüm olur
Sağ olun kızlar yazdığınız için. Ağrıdan kıvranıyorum 4 gün. Doktora göründüm kist felan yok. Ağrı var çok şiddetli :(

Sağ olun kızlar yazdığınız için. Ağrıdan kıvranıyorum 4 gün. Doktora göründüm kist felan yok. Ağrı var çok şiddetli :KK43:

Evet bazen günler sürüyor. Bir keresinde tam 8 gün cekmiştim. Kendinize doğal oldugunu hatırlatın ve sabredin.. şükür ki temizmiş oh

Evet bazen günler sürüyor. Bir keresinde tam 8 gün cekmiştim. Kendinize doğal oldugunu hatırlatın ve sabredin.. şükür ki temizmiş oh
Sağ olun. Evet aynen bende bir keresinde bir haftadan çok yataktan çıkamadım. :( afedersiniz aşırı gaz ve şişkinliğimde cabası... peki sizde de böyle belirtiler oluyor mu? Birde sol kasık ve rahim bölgem böyle ağrı batma ve yanma oluyor

Sağ olun. Evet aynen bende bir keresinde bir haftadan çok yataktan çıkamadım. :KK43: afedersiniz aşırı gaz ve şişkinliğimde cabası... peki sizde de böyle belirtiler oluyor mu? Birde sol kasık ve rahim bölgem böyle ağrı batma ve yanma oluyor

Evet birebir aynı. Cok gazım oluyor karnım da şişiyor. O dönemde bagırsak hareketleri ve mide de etkileniyor demişti doktor. Yani baştan aşağı sistem bozuluyor resmen. Benim de tek taraflı batma oluyor. Koltuga oturup kalkarken orası resmen batıyor

Evet birebir aynı. Cok gazım oluyor karnım da şişiyor. O dönemde bagırsak hareketleri ve mide de etkileniyor demişti doktor. Yani baştan aşağı sistem bozuluyor resmen. Benim de tek taraflı batma oluyor. Koltuga oturup kalkarken orası resmen batıyor
Aynı durumdayım canım. Bana doktor detaylı bilgi vermedi. Sorun yok dedi geçti. Sana detaylı anlatmış sanırım. Ovülasyon dönemi ağrı normal mi diye bakınıyorum işte 😞 İçimi rahatlattın canım Rabbim gönlüne göre versin.

Sağ olun kızlar yazdığınız için. Ağrıdan kıvranıyorum 4 gün. Doktora göründüm kist felan yok. Ağrı var çok şiddetli :(
Kist yokmuş çok şükür,sıcak su torbası ile yarıyor bende kullanıyordum ağrıyı hafifletiyor du, aslanpençesi ni dene canım karar senin tabiki,spazmlarını azaltacak tır, internetten de araştır istersen

Back