Agrisiz Cabucak Dogum

okyanus elif

"I am, I can"
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2007
1.141
1
belcikada ve bircok avrupa ulkesinde kadinlar agri cekmaden dogum yapiyorlar bu igne sayesinde bende her iki cocugumu bu igneyi yaptirarak dogurdum ve en kucuk bi agri hissetmedim bagirmaadim cagirmadim iki ikinmayla is bitti
bu igneyi doguma hazirlik sirasinda yapiyorlar bel cukurundan daha dogrusu bel cukuruna serum takiyorlar diye bilirim vucudun alt tarafi uyusuyor ve agriyi hissetmiyorsunuz hamileligin 5 6.aylarinda size form doldurtuyorlar sigara icip icmediginiz alerjileriniz hastaliginiz varsa vs. daha sonra kan aliyorlar uygunsaniz yapiliyo bu igne bence iyiki var inanin 20 cocuk dogurabilirim cunku aci yok agri yok dogum sancisindan korkan bayanlar tavsiye ederim jinekologunuza sorun danisin hamileler :çiçek::teytey:
(ignenin adi PERIDURALE ama belcikada adi bu Turkiye'de ne deniyo bilmiyorum:sm_confused:)

bende epidural ile normal dogum yaptim cok da kolay oldu o kadar rahattim ki gelmesini beklerken bebegimin uyukladim hic birsey issetmedim sonradan bel agrilari oluyo dediler bende hic olmamisti ama su son aylarda tam ignei vuruldum yer agriyo bazen insallah daha da artmaz

Ben Hayatta Belden Iğne Vuirduramam Ya.felç Yüzde 1 Olabiliyo Ama Zor Benceee

valla sevgili egemen bende oyle diyodum zaten ignenin her turlusunden urperen bi insanim ama o dogum sancisi korkusu anlatilanlar bagiranlar cagiranlar kestirenler vs.... bu igneyi gozumu kirpmadan yaptirdim simdilik hic bir sorunum yok ustelik iki defa oldumburda 8 defa yaptirani bile taniyom tas gibi kari valla tabi profesyonellik lazim bu isi yapanda :1yes2::çiçek:

ya ne olursa olsun normal doğum olmalı iğneden bende korkuyorum yaklaşık 3 hafta sonra çatı muayenesi olacak umarım normal olur ama iğneyi yine de düşünmüyorum

arkadaşlar çatı muayenesi nasıl oluyor her dr yapıyor mu ben ankaradayım ve zekayi tahirde doğum yapayım diyorum bilen veya fikri olan varsa paylaşsın.bende aslında epidural normal doğum istiyorum.benim iki arkadaşım epidural sezeryan la doğum yaptılar çok menmun kalmışlardı.fakat normal daha mantıklı geliyor..gerçi benim bebeğim daha çok küçük...

benim o konu hakkinda bi bilgim yok:uhm: peridurale gelince zaten herkese yapmiyolar kan alip bazi sorular sorup form dolduruyolar uygunsan yapiyolar ama uygunsanda zaten herkes kendi dogum tercihini yapabilir dedigim gibi ben iki cocugumuda peridurale le dogurdum bence iyi bisey sen bilirsin :teytey:

evet yaptirincada hic kirmasmamak gerekiyo benim o kadar sancim vardi ki duramiyodum ignelerden korkan ben o anda igneyi hic hissetmedim

gecmis olsun bende sezeryan den korkmusumdur hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…