Ağrısız bartolin kisti! Ameliyat olmalı mıyım?

primavera27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2014
122
21
98
İstanbul
Arkadaşlar merhaba,

Yaklaşık 2 yıldır vajinamın sağında bir şişlik var. Doktora gittim geçen hafta ve bana bartolin kisti olduğumu, ameliyatsız geçmeyeceğini söyledi. Forumları okudum, herkes ağrıdan sızıdan bahsediyor. Bende çok şükür bunlar yok.. Ameliyat olmam şart mı? Aranızda bu tip bişey yaşayıp ameliyatsız geçiren var mı?

Benimki cevizden küçük ama dışardan bakınca çok görünmüyor biraz içeri doğru. Salı günü kendi doktoruma gideceğim. O da ameliyat derse mecburen olacağım ama çok korkuyorum (

bende de geçen ay sol tarafımda bir şişlik vardı ceviz büyüklüğünde ama ağrıdan duramıyordum ameliyat oldum çok şükür şuan iyiyim sende ihmal etme derim doktora görün.

ben 1 - 2 ay önce farkettim. benimde solumda o bahsettiğin şişlikten var. internetten baktım bartolin kisti resminin aynısı. ağrım sızım olmadığı için biraz doktoru erteledim. o sırada hamile kalmışım. hem hamilelik hemde o şiş için doktora sordum. bi zararı yok dedi. ama benim içim rahat etmedi. geçen ay düşük yaptım. şimdi hala orda. bakınca görünmüyor dediğin gibi ama eline ceviz gibi bişey geliyor.

kısaca senle aynı belirtilerim var. doktor bana bir zararı yok dedi. belkide hamilelikle ilgili zararı yok dedi. ağrım sızım yok ama onun orda olması beni çok rahatsız ediyor ve içim çok rahat değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…