Aynen katılıyorum benimde benzer bir durum oldu 4 5 ay once yoktu. 1 gun bekledim gecer diye agri şiddetlendi. Kistim varmis patlamis, apandisitten şüphelenildi. Tabi anlaşılana kadar ultrasonlar, tomografiler. Patlamadan once 1 ay agri cektim karnımın alt kısmında birsey dokunduğunda bile bir sizlama vardi.Bende polikistik over var kistelerine baktır onlarda ağrı sancı yapar. Ayrıca tek doktora gitme mümkünse sağlık bu bir kaç doktora görün
Bendeki de patladı sana en azından uğramışlar ben gece iç kanama geçirdim yürüyemiyordum bile zorla hastaneye gittim ağrı kesici verip yolladılar. Allah tan kanama kendiliğinden durmuş.Aynen katılıyorum benimde benzer bir durum oldu 4 5 ay once yoktu. 1 gun bekledim gecer diye agri şiddetlendi. Kistim varmis patlamis, apandisitten şüphelenildi. Tabi anlaşılana kadar ultrasonlar, tomografiler. Patlamadan once 1 ay agri cektim karnımın alt kısmında birsey dokunduğunda bile bir sizlama vardi.
Bende yürüyemiyordum. Bana antibiyotik verdiler, icinde sivi görüyoruz dediler. Bu nasil oluyor bilmiyorum ama sivi rahmin dışında icinde degil. Kadin dogum doktorumda ayni seyi soyledi. CRP değerimi falanda yükseltmiş. 2 hafta falan takip ettiler. Kişilerde genellikle kanama kendi duruyormuş zaten, nadiren durmazsa operasyon yapiyoruz dedi. Doktor oyle dedi bana.Bendeki de patladı sana en azından uğramışlar ben gece iç kanama geçirdim yürüyemiyordum bile zorla hastaneye gittim ağrı kesici verip yolladılar. Allah tan kanama kendiliğinden durmuş.
Algoloji bölümüne ve bir Osteopati uzmanına gidin.Hanimlar saglikci veya daha once boyle birsey yasamis olanlar cevap verirse cok sevinirim...Su an agrim hala devam ediyor cunku...
Bundan 2/2.5 ay kadar oncesi karin alt batin kisminda bir agri olustu...Birkac gun bekledikten sonra genel cerrahiye.gorundum...fiziki muayenede olumsuz birsey gormedi...tam idrar tahlili ve kan tahlili istedi...onlarda temiz cikti...ultrason cekildim oda temiz sadece cigerde buyume var diye goruldu...gecmeyince ilacli mr cektirdik oda.temiz.yine cigerde buyume.yaglanma cikti fakat sag alt batin temiz...kadin doguma gittim polikistik over cikti normal dedi dr...smear testi 5 ay ,once temiz cikti...yumurtaliklar temiz cikti...egzersiz onerdi dr ve bitti...fakat.agri ve.sizi devam ediyor...baska hangi bolume.gitmeli ve hangi testi yaptirmaliyim.bilen var mi acaba?birde tomografi ile mr ayni mi
Rahim ağzı darlığı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?