Premature Bebekler Agrim oluyor,erken dogum belirtisi mi?

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

ece78

Guru
Kayıtlı Üye
18 Mart 2010
1.088
5
356
Ankara
Slm arkadaslar
Benim 28.haftadan beri adet sancisi gibi agrim oluyor.bazen debebisim top gibi ouyor.burada okudugun kadariyla kasilma oluyor.29.haftada dr a gittim.rahim agzimi olctu normal dedi,ama agri ve kasilma icin magezyum verdi.ben tekrar rahatlayip calismaya devam ettim.simdi 32.haftaya geldik ama dersten sonra cok ayakta kaldigimdan duzensiz araliklarla cok agrim oluor.ben 4 hafta daha calisma niyetndeydim ama arkadaslarim b eni korkuttu. Bubenim 3. Bebegim.sizce izne ayrilmalimiyim,yoksa yasadiklarim normalmi?

canım doktorun ne diyo?izne ayrılman konusunda

Doktora yarin gidecegim .en son gecen ctesi gitmistik calisabilir raporu vermisti.ama agrilarin artarsa dinlenmen icin rapor yazariz demisti

kızlar selam bende 32 haftalık hamileyim bendede oluyor bunlar kızım içimde top gibi oluyor agrı yapıyor salı günü kontrolümüz var inşallah normaldir

dıkkat et canım cok onemlı top gıbı oluyoo onemlı sıklıgını kontrol et belınede vuruyosa cok onemlı ama ıyı bı haftadasın korkma ..........saglıkla gelsın zamanınnı beklesın ınşş yınede..

top gibi oluyorsa ve 10 dk da bir oluyorsa hemen doktoruna git. bu dönemde yalancı doğum sancıları oluyor ama bazen gerçeğe dönüşüyor. ben 7 hafta o kasılmaları durdurmak için yerimden kalkmadan yattım ve ilaç kullandım. 36. haftada durmadı doğum oldu. o yüzden dikkatli olmanı tavsiye edebilirim. bence yat dinlen ve doktorunla temasa geç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…