Ağrım çok kızlar

afacan44

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2024
2
0
24
Kaburgamda ve sırtımda ağrı var sağ tarafda nefes alamıyorum yatamıyorum yürüyemiyorum dik bir şekilde hastaneye gittim hiç birşey yok dediler bana bilgi verin lütfen

Kaburgamda ve sırtımda ağrı var sağ tarafda nefes alamıyorum yatamıyorum yürüyemiyorum dik bir şekilde hastaneye gittim hiç birşey yok dediler bana bilgi verin lütfen
Geçmiş olsun
1.Üşütmüş olabilirsiniz
2.Siyatik,sinir sıkışması ağrısı olabilir
Havluyu evde ütüyle iyice ısıtıp sırtınıza koyun,sıcak su torbası yapın ve üzerinde biraz yatın rahatlatır.umarım başka sorun yoktur

Geçmiş olsun
1.Üşütmüş olabilirsiniz
2.Siyatik,sinir sıkışması ağrısı olabilir
Havluyu evde ütüyle iyice ısıtıp sırtınıza koyun,sıcak su torbası yapın ve üzerinde biraz yatın rahatlatır.umarım başka sorun yoktur
Geçmiyor nefes alamıyorum ya nefes kötüyüm doktorlar birler yok diyor gaz var galiba çıkmıyor

Safra kesesi taşı olabilir sırta ve mide bölgesine buruyor çok kötü bir sancı nefes almadıgınızda çok az da olsa azalıyor

Aynı belirtiler ile gitmiştim safra kesesi ameliyatı oldum doktor ultrasona filan sokmadı mı ? hastane de hangi tetikler yapıldı boşuna ağrı çekmeyin başka bir hastaneye gidin.
Bazen o belirtiler kas ağrısı da olabiliyor

X