Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HayırCanım gebe misin ?
Sadece bir gün mü sürdüYerleşme kanaması yaşamadım ama hamile olduğumda adet günümde aynı sancıları çektim ama adet olmadım fakat tuvalette idrarım kıpkırmıızydı, tatildeydik ve karadut yemiştim bol bol ondan diye düşünmüştüm. 5 gün sonra eve dönünce test yaptım hamileymişim.
Evet sadece bir kere dediğim gibi idrarım kıpkırmızı oldu.Sadece bir gün mü sürdü
Sökülürse şüphem kalmaz bnm
Bende yerleşme kanaması olmadı ama aşırı karın ağrısı oldu. Karnımı ovalardim sürekli kivranarakHayır
İki gündür sökmedi
Sıvı da değil
Bugün ama dün ve bugün leke geliyorCanım ne gün adet günün
Teşekkür EderimBende yerleşme kanaması olmadı ama aşırı karın ağrısı oldu. Karnımı ovalardim sürekli kivranarak
Bende de akıntı oldu dünEvet sadece bir kere dediğim gibi idrarım kıpkırmızı oldu.
Ama ağrım baya sürdü hep adet oldum diye lavaboya gittim ama sadece beyaz akıntım vardı. 5 gün sürmüştür adet sancım.
Bi kaç gün bekleyin bakalım eğer olmazsanız test yaparsınız. Umarım hakkınıza hayırlısı neyse o olur .Bende de akıntı oldu dün
Sadece dün oldu beyaz
Hatta bi kere sarı
Topak topak oldu ilişki esnasında
AminBi kaç gün bekleyin bakalım eğer olmazsanız test yaparsınız. Umarım hakkınıza hayırlısı neyse o olur .
Bugün ama dün ve bugün leke geliyor
Hayır hiç yokAdet başlıyor olabilir mi
Polikistik över var mı sende
Hayır hiç yok
En fazla bi gün gecikir
Belki de bu sefer geç sökülecek
Sökülsede rahatlasamCanım tatil şimdi
Doktora gitsen da sorun
Sökülsede rahatlasam
Karnım şiş