Sivilceli Ciltler ağrılı şiş kızarık sivilcelere çözüm

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

simsime11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2011
47
1
buradan bir arkadaşın açmış olduğu postta; sarımsağı geceden sürünce ertesi sabah geçtiğini yazmıştı. ve bende bu arkadaşın dediğini yapınca kesinlikle etkisini gördüm. 3 gündür ağrısı geçmeyen ve gittikçe şişmeye başlayan sivilceye öylesine süreyim dedim sarımsağı ve sabah uyandığımda ağrıdan eser yoktu ve nohut kadar şişmiş sivilce mercimeğin yarısı kadar küçülmüştü. ve sadece 1 kere yaptım bunu inanamadım. kesinlikle tavsiye ediyorum arkadaşlar kaybedeceğiniz hiç birşey yok. zaten sarmısak için en güçlü antibiyorik denilmeside boşuna değilmiş.

canım çok teşekkürler aynı durum bendede oluyo. başka bildiğin yöntemler warsa paylaşabilir misin.

bu aşırı şiş kızarık sivilceden benim kalçamda çıkıyo kızlar yardımcı olursanız sewinirim. başka kalçasında çıkan var mı

benimde yurtta bi arkdasım vaardı belletmen ablamız kızın yüzüne sürdü sarımsağı ve kızın suratında iz kaldı hala da var o iz çok kötü hale gelmişti sizde işe yaraması ilginç :)

benimde yurtta bi arkdasım vaardı belletmen ablamız kızın yüzüne sürdü sarımsağı ve kızın suratında iz kaldı hala da var o iz çok kötü hale gelmişti sizde işe yaraması ilginç :)

bende işe yaradı ama eğer çevrenizde birinde bu tür bir sonuç olduysa o zaman sürmeyin derim arkadaşlar. demek ki herkeste aynı sonucu vermeyebiliyor. sivilceden kurtulayım derken daha kötüsü iz sahibi olmak olur ki bunu asla istemem. bir kişide bile böyle sonuç veriyorsa bu yöntemi uygulamayın o zaman.

arkadaşlar sivilcelerinizin üstune kolonyalı veya saf alkol alıp surun tampon yapın kızarıklığı sönucektır.Bırde protex sabunundan başka sabun kullanmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…