• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağrılı mesane sendromu interstisyel sistit

Ferkekli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2020
7
4
1
37
Arkadaşlar merhaba aranızda benimle aynı sorunu yaşayan varmi yaklaşık 10 senedir bu hastalık ile mücadele ediyorum 4 kere sistoskopi oldum idararimda enfeksiyon yok üreme yok mesanemde bir sorun yok ama ben özellikle geceleri sürekli tuvalete gidiyorum ve bu aralar gene bu dertle basbasayim mesane botoksu diye bir şey var onu yaptırmayı düşünüyorum aranızda bu işlemi yaptıran varmi ve özel hastane de ki fiyatları hakkında bilgisi olan

Hangi bölüme gidiyorsunuz, bir kadın sağlığı fizyoterapisti araştırın ve görüşün derim.

Üroloji bölümüne gidiyorum hastalığın tedavisi yok heleki bu pandemi dönemi ilgilenen de yok devlet hastanesine gittim mesane botoxu yaptır dedi onu da özel yapıyor bende onu araştırıyorum

Yok mu bu konu hakkında bilgisi olan yaşayan her 5 kadından birinde olduğuna göre aramızda çok vardir birbirimize yardımcı olalim

Arkadaşlar merhaba aranızda benimle aynı sorunu yaşayan varmi yaklaşık 10 senedir bu hastalık ile mücadele ediyorum 4 kere sistoskopi oldum idararimda enfeksiyon yok üreme yok mesanemde bir sorun yok ama ben özellikle geceleri sürekli tuvalete gidiyorum ve bu aralar gene bu dertle basbasayim mesane botoksu diye bir şey var onu yaptırmayı düşünüyorum aranızda bu işlemi yaptıran varmi ve özel hastane de ki fiyatları hakkında bilgisi olan
Aynı sekilde bendede mevcut sistit idrar yaparken yanma mahvediyor cranberry diye bi bitki varmis acaba gercekten faydasi oluyormuki

Arkadaşlar burdan birisi cüneyt ayadere ye gittiğini söyledi mail attim doktora bu hastalıkla ilgilenmediğini söyledi inanmayın reklam yapıyor sikayet edin çıkarsınlar anadolu hastanesi gebze

Mrb sanırım aynı sorunu yaşıyoruz Bi çözüm bulabildnzmi benimki daha çok yeni

2 yıldır sık aralıklarla ve aşırı rahatsız verecek ve yaşam kalitemi düşürecek şekilde sistit oluyorum. Antibiyotikler geçici çözüm sadece rahatlatıyor. Sonrasında tekrar idrarda yanma sızı sürekli idrar ihtiyacı bitkinlik oluyor. Sistoskopi yaptıracağım. Muhtemelen haftaya yapılmış olacak. Umarım bu kalıcı çözüm için bir adım olur. Geçmiş olsun herkese acil şifalar

Üroloji bölümüne gidiyorum hastalığın tedavisi yok heleki bu pandemi dönemi ilgilenen de yok devlet hastanesine gittim mesane botoxu yaptır dedi onu da özel yapıyor bende onu araştırıyorum
merhaba ben yeni okudum yazınızı,benim de yıllardır ağrı kasıkta ve vulvada yani genital organda ağrı var yıllardır kadın doğuma giderim sonunda sizin mesanenizde problem dediler,ağrılı mesane ve iki hafta önce e coli de cıktı idrarda tedavi oldum ama ağrı yanma hala var,1 ay sonra sistoskopo yapacak bakalım nolcak çok da korkuyorum bu sistoskopiden,siz ne durumdasınız?

merhaba ben yeni okudum yazınızı,benim de yıllardır ağrı kasıkta ve vulvada yani genital organda ağrı var yıllardır kadın doğuma giderim sonunda sizin mesanenizde problem dediler,ağrılı mesane ve iki hafta önce e coli de cıktı idrarda tedavi oldum ama ağrı yanma hala var,1 ay sonra sistoskopo yapacak bakalım nolcak çok da korkuyorum bu sistoskopiden,siz ne durumdasınız?
sistoskopi korkulacak bir uygulama değil,bilgi vermek istedim.özelde yaptırdım ben 300 tl ye. lokal anestezi yapıp sakinleştirici veriyolar hiç bir şey hatırlamıyosunuz. sonrasında da hiç bi acı agrı duymadım sistoskopiyle ilgili

Aynı sekilde bendede mevcut sistit idrar yaparken yanma mahvediyor cranberry diye bi bitki varmis acaba gercekten faydasi oluyormuki
doktorun dediğine göre meyvenin kendisi değil de yapragını kaynatıp içmek gerekiyormuş. Ben satan ya da temin edebileceğim hiç bir yer bulamadım. Ayı üzümü yaprağı diye de geçiyor.

sistoskopi korkulacak bir uygulama değil,bilgi vermek istedim.özelde yaptırdım ben 300 tl ye. lokal anestezi yapıp sakinleştirici veriyolar hiç bir şey hatırlamıyosunuz. sonrasında da hiç bi acı agrı duymadım sistoskopiyle ilgili
Çok teşekkür ederim beni de devlet hastanesinde belden aşağı anestezi yapacak,bir gün hastanede kalıcam bir de sonda takilacak dedi inşallah korktuğum gibi olmaz sağolun

Back