ağrılı ilişki

sessss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2012
146
22
48
Hatay
merhaba
cinsel ilişkide çok ağrım oluyor.her zaman değil ama çoğu zaman.3 aylık evliyim zamanla düzelir mi bi jinekolağa gitmeli miyim başına gelen varsa bi yorum yazarsanız sevinirim????

merhaba
cinsel ilişkide çok ağrım oluyor.her zaman değil ama çoğu zaman.3 aylık evliyim zamanla düzelir mi bi jinekolağa gitmeli miyim başına gelen varsa bi yorum yazarsanız sevinirim????

Hiç birşeyi zamanla düzelir şeklinde ertelemek bizlere hiçbir fayda kazandırmaz.benim naçizane fikrim bir kadın doğum uzmanına görünmenizdir.herşey insanlar için ve tedbirimizi almalıyız.saygılar

doktora gitt
herhangi bir problem varsa erken tedbir ..

zamanla düzelir bence ilk aylar alışma süreci.ağrı olmaması için yeteri kadar hazır olmalısın mutlaka. ve senin istediğin pozisyonda yapın.kayganlaştırıcı da kullanabilirsin

zamanla düzelir bence ilk aylar alışma süreci.ağrı olmaması için yeteri kadar hazır olmalısın mutlaka. ve senin istediğin pozisyonda yapın.kayganlaştırıcı da kullanabilirsin

kayganlaştırıcıyı nerden bulabilirim?

tatlım ben kisten ameliyat oldum ve kis büyüdüğü için artık ağrı yapmaya başlamş . Bişi düşücekmş gibi oluodu . Muayeneye gittim ve kis olduğu anlaşıldı yok yere amliyat olmuştum . Sonra hamile kaldm zaten . İnşallah senin öle bişi yoktur. Varsada inşallah boyutu küçüktür ki ilaçla yok edilir ..

konu sahibi arkadaşım doktora gitmeni tavsiye ederim, amcamın kızı evlendiğinden taki kisti patlıyana kadar her ilişkide sancı çekiyordu 5 aylık evli iken ilişki esnasında kisti patlamıştı acile kaldırdılar hemen ameliyat ettiler çok şükür iyi . şimdi 2 evladı var sende bir an önce git erken müdehale olur ALLAH korusun

Kist olabilir canm bnde amelyt oldm kistten yani ve çok agrlı oluyordu o yuzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…