- 11 Şubat 2016
- 338
- 82
- 18
- Konu Sahibi Dursuneeee
-
En son doğumdan sonra gitmiştim dikişlerimi göstermeye, 1sene olcak oda başkada hiç gitmedim..Tamam işte ağrılı idrar Sistit de olabilir vajinit de olabilir, yani hem vajinal enfeksiyonun hem de idrar yolu enfeksiyonun olabilir kadın doğuma en son ne zaman gittin
Benimde öyle oluyor bide ağrı oluyorBende de bir ara olmuştu mantar da vardı antibiyotik ve fitil verdi. Öyle rahatladım ki.. Sürekli tuvaletim var gibiydi ama gidince de bir iki damla geliyordu yanma oluyordu
Yarın aile hekimine de gidebilirsin, kadın doğumu da, ürolojiye deBenimde öyle oluyor bide ağrı oluyor
Teşekkür ederim sağolunYarın aile hekimine de gidebilirsin, kadın doğumu da, ürolojiye de
Evett de tepkiniz neden ?
Lütfen itamlarınıza dikkat ediniz.evet 18yaşındayım evet o resimdekide benim kızım benim can parçam ! Evet erken anne oldum bilip bilmeden böyle bir itamda bulunamazsınız.kendini bilmiyorsun demişsindir benimle kaç dakika geçirdiniz? Bukadar beklememin sebebi 1-2saat önce yaşadığım bir durumu paylaşmak,en ufak bir ağrı sızıda hastaneye koşan bir insan değilim, alt tarafı idrar yolu enfeksiyonu diyerek küçümseyemezsiniz baş ağrısı ile hayatını kaybaden insanlar var,yaşımdan olduğunu anlamışsınız kendinizce(!) en azından erken yaşta anne oldum kendim büyüttüm kimseyede el açmadım! Allahıma bin şükürler olsun hiç bir zamanda isyan etmedim şükürler olsun ki vicdanlı bir anneyim doğurup çöpe atmadım.. Tanımadığınız hayatını bilmediğiniz insanlar hakkında yorum yaparken dikkat ediniz lütfen..Evlisin idrar yolu enfeksiyonu olmuşsun ne yapacağını bilmiyosun. Kendini tanımıyosun. Rahminin ağrıdığını düşünüp çözümü burda arıyosun. Alt tarafı idrar yolu enfeksiyonu. Bu kadar ilerletecek kadar beklemen neden diye düşünüyodum. Yaşından olduğunu anladım. İnşallah çocuk da senin değildir..
Lütfen itamlarınıza dikkat ediniz.evet 18yaşındayım evet o resimdekide benim kızım benim can parçam ! Evet erken anne oldum bilip bilmeden böyle bir itamda bulunamazsınız.kendini bilmiyorsun demişsindir benimle kaç dakika geçirdiniz? Bukadar beklememin sebebi 1-2saat önce yaşadığım bir durumu paylaşmak,en ufak bir ağrı sızıda hastaneye koşan bir insan değilim, alt tarafı idrar yolu enfeksiyonu diyerek küçümseyemezsiniz baş ağrısı ile hayatını kaybaden insanlar var,yaşımdan olduğunu anlamışsınız kendinizce(!) en azından erken yaşta anne oldum kendim büyüttüm kimseyede el açmadım! Allahıma bin şükürler olsun hiç bir zamanda isyan etmedim şükürler olsun ki vicdanlı bir anneyim doğurup çöpe atmadım.. Tanımadığınız hayatını bilmediğiniz insanlar hakkında yorum yaparken dikkat ediniz lütfen..
Evliyim zaten mutlu bir evliliğim var, aynı zamanda sosyal bir kızım. Herşeyi araştırırım, hamileykende öyleydi, resmi nikahım varSinirlenme. Üzüldüm. İdrar yolu enfeksiyonu gibi basit bir probleme çözüm bulamayacak yaşta anne olduğun için. İthamda bulunmadım. Sana kötü bişey demedim.
18 yaş altı gebelik risklerinden de haberin olmadığını düşünüyorum. Vücudun fizyolojik açıdan olgunlaşmadan gebelik yaşamışsın. 16 yaşında mı gebe kaldın? Evlilik resmi nikah nasıl halletiniz bilmiyorum. Kötü bir şey yaşamadığın için şükret.
Jinekoloji muayenelerni sakın ihmal etme. Sık sık kontrole git.
Yarın ilk işim teşekkürlerbi ara geçtiğini sanacaksın
uyuyacaksın şükredip, uyanacaksın bi çişle
giriceksin toolete sonra bakmışsınki geçmemişş :O
doktora gitmezsen bi sure sonra tuvaletteki duvarlarla konuşmaya başlıcaksın.................
kendimden biliyorum
küçüklüğümden beri senede 1 kere yaşıyorum(((((
doktora gıdın ben ıdrar yolu enfeksıyonu cok gecırdımMerhabalar sabahtan beri çok sık idrara çıkıyorum ve idrarımı yaparken feci ağrım ve yanmam oluyor idrar yolu enfeksiyonu diyor herkes ama doktora çıkmadım daha benim gibi sorunu olan varmı idrara çıkasım gelmiyor vala canım yanıyor
Merhabalar sabahtan beri çok sık idrara çıkıyorum ve idrarımı yaparken feci ağrım ve yanmam oluyor idrar yolu enfeksiyonu diyor herkes ama doktora çıkmadım daha benim gibi sorunu olan varmı idrara çıkasım gelmiyor vala canım yanıyor
İdrar yolu enfeksiyonu olabilir. Tabi bunun neden olduğu da araştırılmalı. Böbreklerinde taş bile olabilir. Arzu edersen sana iyi bir doktor önerebilirim. Kardeşim de çok çekmişti zamanında.Merhabalar sabahtan beri çok sık idrara çıkıyorum ve idrarımı yaparken feci ağrım ve yanmam oluyor idrar yolu enfeksiyonu diyor herkes ama doktora çıkmadım daha benim gibi sorunu olan varmı idrara çıkasım gelmiyor vala canım yanıyor
Kardeşinizin şikayetleri benimkiyle tutuyormuydu?İdrar yolu enfeksiyonu olabilir. Tabi bunun neden olduğu da araştırılmalı. Böbreklerinde taş bile olabilir. Arzu edersen sana iyi bir doktor önerebilirim. Kardeşim de çok çekmişti zamanında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?