Üroloji - İdrar Yolları Hastalıkları Ağrılı idrara çıkma

Evett de tepkiniz neden ?

Evlisin idrar yolu enfeksiyonu olmuşsun ne yapacağını bilmiyosun. Kendini tanımıyosun. Rahminin ağrıdığını düşünüp çözümü burda arıyosun. Alt tarafı idrar yolu enfeksiyonu. Bu kadar ilerletecek kadar beklemen neden diye düşünüyodum. Yaşından olduğunu anladım. İnşallah çocuk da senin değildir..

Lütfen itamlarınıza dikkat ediniz.evet 18yaşındayım evet o resimdekide benim kızım benim can parçam ! Evet erken anne oldum bilip bilmeden böyle bir itamda bulunamazsınız.kendini bilmiyorsun demişsindir benimle kaç dakika geçirdiniz? Bukadar beklememin sebebi 1-2saat önce yaşadığım bir durumu paylaşmak,en ufak bir ağrı sızıda hastaneye koşan bir insan değilim, alt tarafı idrar yolu enfeksiyonu diyerek küçümseyemezsiniz baş ağrısı ile hayatını kaybaden insanlar var,yaşımdan olduğunu anlamışsınız kendinizce(!) en azından erken yaşta anne oldum kendim büyüttüm kimseyede el açmadım! Allahıma bin şükürler olsun hiç bir zamanda isyan etmedim şükürler olsun ki vicdanlı bir anneyim doğurup çöpe atmadım.. Tanımadığınız hayatını bilmediğiniz insanlar hakkında yorum yaparken dikkat ediniz lütfen..

Sinirlenme. Üzüldüm. İdrar yolu enfeksiyonu gibi basit bir probleme çözüm bulamayacak yaşta anne olduğun için. İthamda bulunmadım. Sana kötü bişey demedim.

18 yaş altı gebelik risklerinden de haberin olmadığını düşünüyorum. Vücudun fizyolojik açıdan olgunlaşmadan gebelik yaşamışsın. 16 yaşında mı gebe kaldın? Evlilik resmi nikah nasıl halletiniz bilmiyorum. Kötü bir şey yaşamadığın için şükret.

Jinekoloji muayenelerni sakın ihmal etme. Sık sık kontrole git.

Yakında nöbetçi eczane varsa monurol şase al yatarken iç sabaha kadar wc ye gitme

Evliyim zaten mutlu bir evliliğim var, aynı zamanda sosyal bir kızım. Herşeyi araştırırım, hamileykende öyleydi, resmi nikahım var

bi ara geçtiğini sanacaksın
uyuyacaksın şükredip, uyanacaksın bi çişle
giriceksin toolete sonra bakmışsınki geçmemişş :O
doktora gitmezsen bi sure sonra tuvaletteki duvarlarla konuşmaya başlıcaksın.................

kendimden biliyorum

küçüklüğümden beri senede 1 kere yaşıyorum (((((

Yarın ilk işim teşekkürler

doktora gıdın ben ıdrar yolu enfeksıyonu cok gecırdım
bı yerden sonra cok su ıcmek bıle fayda etmeyebılıyor
kan gelırdı benden artık ıhmal etmeyın derım
kasık agrısı yapar ıdrar oncesı yaparken ve sonrasında bıle agrı yapar cok kotu bırsey

İdrar yolu enfeksiyonu olabilir. Tabi bunun neden olduğu da araştırılmalı. Böbreklerinde taş bile olabilir. Arzu edersen sana iyi bir doktor önerebilirim. Kardeşim de çok çekmişti zamanında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…