- 11 Şubat 2016
- 338
- 82
- 18
- Konu Sahibi Dursuneeee
-
Yok hayır gebelik yok gebeykende geçirmiştim tek kullanımlk bir ilaç kullanmştmBen asagi yukari iki ayda bir idrar yolu enfeksiyonu gecirirdim ve bildigin idrar degil de dikenli tel cikardigimi sanardim. Kanama da olurdu off o ne kotu birseydi. Doktorun verdigi bir ilac var onun yaninda (eger hamile degilsen) maydonoz suyu ic. Sirf ilac icince geciyordu ama yine tekrarliyordu. Maydonoz suyuyla tekrarlamasi da bitti. Cok sukur iki senedir rahatim.
Sanki rahminizin içi acıyor gibimiydi sizindeBenim böbreğim iltahaplandığında oldu aynı acılar
Hastaneye gitmelisin yoksa geçmez
Çok geçmiş olsun
Evet teşekkür ederimmArkadaşım yaın sabah ilk iş sağlık ocağına gidiyosun basit bir ilacı var. Doktor durumuna göre verir. İdrar ve kan tahlillerini yaptırırsın. Bu gece sürekli su iç. Zaten bol içiyorum falan deme. Sabaha kadar sürekli iç. Sabahı bekliceksin bu halde şimdilik yapıcak bişey yok..
Anladımmehh diyelim.. ama kum döktüğüm zaman çok agrılı oluyordu
Evet biliyormEvet öyle
Sanki rahminizin içi acıyor gibimiydi sizinde
Aynen öyle oluyor çocuk gibi ağlıyordumSanki rahminizin içi acıyor gibimiydi sizinde
Evet benimde öyle şuanAynen öyle oluyor çocuk gibi ağlıyordum
Doktor 40 tane tozlu iğne verdi çok şükür o gün bügündür bir daha yaşamadım o acıları
Mesanede olabilir ama acı sanki ordaymış gibi hissediliyorrahimle bi alakası yok
mesanende vardır o acı
Sanki rahminizin içi acıyor gibimiydi sizinde
Sık idrara çıkılırmı o şekil olduğu zamanAnacım seninki vajinal enfeksiyon olmasın işin rengi değişiyor bak yavaş yavas
Aktarda bulabilirsiniz. Tr si kuşburnu yanılmıyorsam. Kurusu olacak tabı.İlk defa duyuyorum dediğinizi :)
Sık idrara çıkılırmı o şekil olduğu zaman
Evett de tepkiniz neden ?18 yaşında mısın sen? :O
Sanırım haklısınızSistit olmuşsundur doktora git hiç bekleme ilerlemesin.
İdrarımı yaparken canım yanıyor o anlamda dedimBilmiyorum orasını da sanki rahmim.ağrıyor dedin ya ondan diyorum belki hem orda hem mesanede enfeksiyon var o yüzden ağrın çok
İdrarımı yaparken canım yanıyor o anlamda dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?