Üroloji - İdrar Yolları Hastalıkları Ağrılı idrara çıkma

Dursuneeee

Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2016
338
82
18
Merhabalar sabahtan beri çok sık idrara çıkıyorum ve idrarımı yaparken feci ağrım ve yanmam oluyor idrar yolu enfeksiyonu diyor herkes ama doktora çıkmadım daha benim gibi sorunu olan varmı idrara çıkasım gelmiyor vala canım yanıyor

ya arkadaşım kadınların çoğu idrar yolu enfeksiyonu geçirir.
alt tarafı sağlık ocağına kadar gidiceksiniz
basit bir antibiyotik verecekler geçecek..

ama tedavi olmazsanız zaten geçmez ve tekrarlar
böbreklere ilerler.

İdrar yolu enfeksiyonuna benziyor. Hemen doktora gidin. Eğer idrar yolu enfeksiyonuysa evde yaptığınız hiç bir şey geçirmez, vakit kaybedip hastalığı ilerlettiğinizle kalırsınız.
Bol su içmek, kızılcıklı, limonlu sular içmek destek tedavi, yararı var, ama enfeksiyon varsa onu geçirmeye faydaları olmaz.

Gideceğim sadece sizede danışmak istedim

Arkadaşım yaın sabah ilk iş sağlık ocağına gidiyosun basit bir ilacı var. Doktor durumuna göre verir. İdrar ve kan tahlillerini yaptırırsın. Bu gece sürekli su iç. Zaten bol içiyorum falan deme. Sabaha kadar sürekli iç. Sabahı bekliceksin bu halde şimdilik yapıcak bişey yok..

Benim böbreğim iltahaplandığında oldu aynı acılar
Hastaneye gitmelisin yoksa geçmez
Çok geçmiş olsun

Ben asagi yukari iki ayda bir idrar yolu enfeksiyonu gecirirdim ve bildigin idrar degil de dikenli tel cikardigimi sanardim. Kanama da olurdu off o ne kotu birseydi. Doktorun verdigi bir ilac var onun yaninda (eger hamile degilsen) maydonoz suyu ic. Sirf ilac icince geciyordu ama yine tekrarliyordu. Maydonoz suyuyla tekrarlamasi da bitti. Cok sukur iki senedir rahatim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…