• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağrılı Cinsel İlişki Yardım!

vallerie

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2014
1
0
1
34
Arkadaşlar herkese merhaba.Uzun zamandır forumu takip ediyorum.Sıkıntım iyice artınca artık dayanamadım size sorma gereği duydum yeni üye oluyorum.Sıkıntım şu cinsel ilişki sırasında inanılmaz acı duyuyorum.Bu konuyu araştırdım gerekli düzeyde kayganlaşma olmadığı için olanları okudum ama bizde öyle bir sıkıntı yok.Söylemeye çekiniyorum kusura bakmayın ama eşimin penisinin büyüklüğüyle alakalı olabilirmi bilmiyorum.Birde eşiniz traşını düzenli olurmu ben bundanda şikayetçiyim.Tiksindiğim halde eşim etek altı traşını düzenli olmuyor.İhmal ediyor temizlik konusunda bir problem yaşamadım şimdiye kadar titizdir ama traş konusunda beni dinlemiyor.Bu sıkıntılarla karşılaşan arkadaşlardan fikir rica ediyorum.Ne olur bunları yazdığım için kusuruma bakmayın çaresiz kaldım en rahat burayı bulduğum için yazdım.Şimdiden teşekkür ederim.

Kızlık zarın kalın olabilir bence vajinal muayene oldunuzmu hic olmadiysaniz bir an önce gidin doktora . Esinizin trasi hakkında bir bilgim yok ama dikkat etmesi gerekir siz istemiyorsunuz sonucta

Back