Ağrılı cinsel ilişki bu herkeste böyle mi ?

sukran098

Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2024
197
72
13
26
Bu konu kafamı çok meşgul ediyor belirli sebeplerden ötürü bazen eşim ile 10 ya da 15 günlük bir süreçte birliktelik yaşamıyoruz ve bu süreden sonra yaşadığımız da inanılmazdı ağrılar oluyor ve bir kaç ilişki de de durum devam ediyor. Bu sadece bende mi böyle sizde de araya zaman girince ağrı oluyor mu normal mi? Evliliğin ilk ayları ilişki yaşayamıyordum çok zor oldu atlatmam bununla bir ilgisi olabilir mi tamamen atlatamamış olabilir miyim?

Teşekkür ederim dediğiniz gibi en kısa sürede doktor görüşü de almam gerekiyor.
Ben her iki durumu da yaşadım. Yumurtalık kisti ilişki sırasında ağrıya neden olabilir. Kistten kaynaklanıyorsa ilişki sırasında derinde, böyle (yumurtalık bölgesinde) bıçak saplanıyormuş gibi bir ağrı olur. Onun dışında önceden söylediğim gibi yeni evliyseniz, özellikle ilk bir senede falan araya zaman girince daha önce hiç ilişkiye girmemiş gibi yanma tarzında bir acı ve zorlanma hissi olur. Araya sürekli zaman giriyorsa bu süreç bir yıldan uzun da sürebilir. Siz yine de kontrole gittiğinizde doktorunuza sorun.

Bende de acı oluyor yeterli ıslanma olmadıgında. Islanmamısken bir de jelsiz denemek ölüm gibi bir şey olur jelsiz denemeyin bence. Su bazlı jeller alın

Bende de hep ağrı oluyor, her gün bile olsa başlarda daha çok olup sonra azalıyor ama başdan Sona ağrılı. Regl dönemi sonrasında daha fazla oluyor tabi ama iyi ki benim için sorun yaratmıyor, böyle seviyorum. Doktora da sordum, sorun yokmuş,herhalde bazı kadınlarda böyle oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…