meehabalar,Uzun zamandır mide sorunum hep vardı mide yanması aagiza acı su gelmesi midemde eksikik ama ağrı yoktu 6aydir hafif hafif midem ağrıyordu 1haftadir göbek deliğinin yanında bir beze elime geldi ve dokununca çok ağrıyor acaba kötü birşey olabilir mi böyle bir durumla karşılaşan varmı ?
Aklına en kötüsü gelmesin, bizi bu düşünce kanserden daha çok etkiliyor. Ben de sizin gibiyim hemen en kötüsünü düşünüyorum. Muhtemelen o sadece bir beze. Doktora bir gösterin de içiniz rahat etsin. Sanmıyorum kanser olsun, iyi haberinizi yazın mutlaka
İnternetten böyle şeylere bakıp kendinizi üzmeyin, bunu ben de yapıyordum ama çok yanlış. Burnumuz kaşınsa kanser diyor Hemen doktora görünün, içiniz rahat eder
Aklına en kötüsü gelmesin, bizi bu düşünce kanserden daha çok etkiliyor. Ben de sizin gibiyim hemen en kötüsünü düşünüyorum. Muhtemelen o sadece bir beze. Doktora bir gösterin de içiniz rahat etsin. Sanmıyorum kanser olsun, iyi haberinizi yazın mutlaka
Çok teşekkür ederim.doktora gittim pazartesi günü tahlil sonuçlarını soylecek duruma göre de endoskopi cektirebikirim dedi ultroson çektirdim çok şükür temiz çıktı
İnternetten böyle şeylere bakıp kendinizi üzmeyin, bunu ben de yapıyordum ama çok yanlış. Burnumuz kaşınsa kanser diyor Hemen doktora görünün, içiniz rahat eder