• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağrılı Adet Görme

hayat8187

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2007
76
10
98
37
İstanbul
merhaba arkadaşlar.sitenin yeni üyesiyim ama uzun zamandır takip ediyordum.yaklaşık 2senedir ağrılı sancılarım oluyo bayılmaya kadar giden sancılar.hemen hemen her ay çekiyorum bu sancıyı.kist olmasından şüpheleniyorum (çikolata kisti) doktotra gitmeyede korkuyorum :( acaba benimle aynı sorunu olup da doktora giden arkadaşlar varmı aranızda. en son çare gene doktora gideceğim galiba :(:(:(

meraba hayat bende aynı dertten muzdaribim acayip sancılarım oluyo her ay bide bulantısı bel bacak ağrısı baş dönmeside cabasıkafamçokkarıştı doktora gittim benden sağlamsın dedi:sm_cool: ben her ay majezik hapıyla geçiriyorum acayip etkili bi hap hafiften hafiften sancım başlarken yutuyorum sancı falan olmuyo ama sen genede git doktora canım herkes bir deyil:1hug:

en doğrusu doktora gitmen tatlım ,bende aynı problemleri yaşıyordum ilkgünü acillikdim,kusma sancılar berbat bir durum benim çikolata kistim çıktı ve tedaviden sonra adet sancım kalmadı vakit kaybetmeden mutlaka önlemin alınması gerekiyor bu arada tavsiyem bol bol ceviz ye hafifletiyo ağrıları geçmiş olsun....

bencede doktora git benimde bekarken öyleydi gerçi hala öyle değişmedi bende bayılacak gibi oluyodum bendede kist çıkmıştı hem neden korkuyon korkulacak bişey yapmıyolar hormon tahlili yapıyolar sonrada kasıklarından ultrasyon çekiyolar sen kısa zamanda bi doktora git en azından kist varsa büyümeden halledersin

yardımarınız için teşekkür ederim arkadaşlar. dediğini gibi yakın zamanda doktora gideceğim.yanlız sormak istdiğim birşey var. adetliyken mi muayene olmam gerekiyo adet bitimindemi?

adetli git çünkü adetliyken hormon tahlili daha iyi belli oluyo ultrasyondada iyi çıkıyo geçmiş olsun canım sana

bende aynı senin gibi çok ağrı cekiyorum daha doğrusu çekiyodum simdi bi nebze azaldı. bekarken doktora gittiğimde bana fizyolojik demişti. ama sen dr git bence

Back