İnsanlar yıllarca fiziksel rahatsızlıklarını bitkilerin ve yiyeceklerin yardımı ile dindirdi. Modern tıbbın faydalarını kimse göz ardı edemez fakat bazen en iyi çözüm doğaya yönelmek. Antik Yunan hekimi Hipokrat’ın da dediği gibi “Bırakın yiyecek sizin ilacınız, ilacınız yiyeceğiniz olsun”
1. Eklem Ağrıları
Ananas
– Eklem ağrılarınız başladığı zaman hemen taze bir ananas bulun. Ananasın içinde bulunan bromelayin enzimi vücudun besleyici öğeleri sindirmesini sağlar, şişkinliği azaltır ve eklem fonksiyonlarını destekler. Ananaslı güzel bir meyve salatası size ihtiyacınız olan her şeyi verecektir.
Ananaslı güzel bir meyve salatası size şifa olacak...
Malzeme Listesi
Adım 1
Ananas ve muz hariç geriye kalan tüm malzemeleri yıkayın.
Adım 2
Ardından tüm malzemeleri dilimleyerek karıştırın. 1 bardaklık porsiyonlarla servis edin.
Kaynak:Mynet
1. Eklem Ağrıları
Ananas
– Eklem ağrılarınız başladığı zaman hemen taze bir ananas bulun. Ananasın içinde bulunan bromelayin enzimi vücudun besleyici öğeleri sindirmesini sağlar, şişkinliği azaltır ve eklem fonksiyonlarını destekler. Ananaslı güzel bir meyve salatası size ihtiyacınız olan her şeyi verecektir.
Ananaslı güzel bir meyve salatası size şifa olacak...
Malzeme Listesi
- 1 adet elma
- 3 dilim temizlenmiş ananas
- 2 adet dilimlenmiş muz
- 1 su bardağı çilek
- 1 su bardağı çekirdeksiz üzüm
- 1 su bardağı böğürtlen
Adım 1
Ananas ve muz hariç geriye kalan tüm malzemeleri yıkayın.
Adım 2
Ardından tüm malzemeleri dilimleyerek karıştırın. 1 bardaklık porsiyonlarla servis edin.
Kaynak:Mynet