• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağrılar 🥺

Kleopatra11

Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2023
865
96
18
2 3 gündür yemek sonrası sırt ağrım ve gaz sorunum oluşuyor rahatsız ediyor daha öncelerde de göğsümde ağrı olduğu için kardiyolojiye gitmiştim bu arada 4 farklı kardiyoloğa göründüm temiz her şey bütün tetkikler yapıldı Holter efor vs sayısız kan testleri ama Şu an ki sol tarafımda koltuk altındaki ağrının nedenini anlayamıyorum gaz problemi yine var gibi göğsüm ağrıyor sırtım ağrıyor arada sağ koluma da ağrı vuruyor uyuyamıyorum gaz çıkmıyor anksiyete panik atağımda var

Anksiyeteden oluyor
Ikı sene once hergun mide siskinligi bunun kalbıme vurması ve sol kol agrısı,sırt agrısı nefes darlıgı hersey yaşadım
Devamlı acillerdeydim
Endoskopı oldum birsürü ilaç kullandım yok gecmedı
Bir yudum su ıcsemde mıdemın sıskonlıgı kalbıme baskı yapıyordu
Antıdepresan kullanınca gectı

Anksiyeteden oluyor
Ikı sene once hergun mide siskinligi bunun kalbıme vurması ve sol kol agrısı,sırt agrısı nefes darlıgı hersey yaşadım
Devamlı acillerdeydim
Bulantı ve ishal yapıyormuydu aslında böyle ishal de değil sık gitme

Anksiyeteden oluyor
Devamlı acillerdeydim
Teşekkür ederim rahatladım 🥰

Anksiyeteden oluyor
Devamlı acillerdeydim
Benim yaşadıklarım da mı stres anksiyete çok yoruldum

2 3 gündür yemek sonrası sırt ağrım ve gaz sorunum oluşuyor rahatsız ediyor daha öncelerde de göğsümde ağrı olduğu için kardiyolojiye gitmiştim bu arada 4 farklı kardiyoloğa göründüm temiz her şey bütün tetkikler yapıldı Holter efor vs sayısız kan testleri ama Şu an ki sol tarafımda koltuk altındaki ağrının nedenini anlayamıyorum gaz problemi yine var gibi göğsüm ağrıyor sırtım ağrıyor arada sağ koluma da ağrı vuruyor uyuyamıyorum gaz çıkmıyor anksiyete panik atağımda var
Benim yaşadıklarım sizde de oluyormuydu

Back