• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağrıdan ölmek üzereyimm :((

nur0993

Türkiye Cumhuriyeti <3
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2011
2.488
31
158
kızlar merhaba şuan işteyimm ve aşırı derecede adet sancısı çekiyorum ne yaparsam geçer bi öneriniz varmı lütfen :(((( Bayılcam nerdeyse ağrıdan sızıdan :((

canm ısıtıcı filan varsa ayağını ısıtıcıya tut.majezik iç eğer yarm saate kalmadan etki ediyor.
karnına sıcak bişiler koyabiliyorsan koy.ayy ne bilim aklıma başka bişi gelmiyor.bir an önce geçer inşallahhh..

Son düzenleme:
canım yenı katıldıgım ıcın gec oldu ama eger buskopan dıye bı hap var onu albılırsen al uygun bı fıyata yazdırmana bıle gerek yok doktora anında gecırıyo desem yerıdır tekrar yasarsan kullnmanı onerırım bana dua edıceksın gecmıs olsun ;)

aklınızda bulunsun, sıcak su torbasını karnınıza değil ayak altınıza koyun. yumurtalıkları olumsuz etkiliyor.

"Orta dereceli bölgesel sıcak uygulama iyi gelebilir. Bunun için sıcak banyo ya da ayaklara sıcak uygulama (sıcak bir havlu, termofor) önerilir. Burada dikkat edilmesi gereken nokta sıcak uygulama direkt karına yapılmamalıdır; çünkü karın içerisinde herhangi bir iltihabı reaksiyon varsa bu karın zarına yayılabilir ve oldukça tehlikelidir."

sürekli kullandığın bir ağrıkesici varsa onuada hiç all..yoksa başka ilaç kullanma derim herkeste farklı etkisi oluyor ilaçların..ayaklarını sıcak tutablrsin en bilinen şeydir..onun dışnda papatya çayı aldr marketten onu iç rahatlatr..

Öncelikle adet ağrısını her adet döneminde çeken biriysen ben gibi adet dönemlerinde çikolata, çay, kahve ve kafein içeren herşeyden uzak dur...
Ayaklarını sıcak tutmaya çalış, bir arkadaşın da dediği gibi sıcak su torbasını karnına değil ayaklarına koy...
Adet döneminde ağrı kesici almak genellikle adet düzenini bozar, yanı daha uzun veya daha kısa sürmesine neden olabilir...
Ben adet ağrısı için papatya çayı içerim, iyi geliyor. Bir de ılık süt...

Back