• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağrıdan kıvranıyorum

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.666
498
4 gundur midem cok agrıyor ishalde vardı ama biraz gecti ama mideme hiçbişey etki etmiyor geceleri uyuyamıyorum ağrıdan acilede gttm doktor ilaçta yazdı kullanıyorum ama agrı dvm ediyor. Nane limon maden suyu haşlanmış patates herseyi denedim sıcak su torbası Vs. Gecmiyor. Hastanelerde randevu klmams bnde saglık ocağına gttm bugun sabah o da ilaç yazdı. Rennie, prabex yazdı acildede buscoban ile reflor vermişlerdi hepsini kullanıyorum işe yararmıki bu saydıklarmdan kullanan varmı?

buscoban işe yarar bir anda bıçak gibi kesmez ama spazmı engeller

Benim mide agrima tek etki eden ilac emedur diye bi ilacti.
Cogu ilac banada etki etmiyor.
Deneye deneye bana iyi geleni buldum.

Hepsini birlikte kullanacağını son gittiğin doktora söyledinmi?
Renie miğde koruyucuydu galiba öyle hatırlıyorum. Ama hepsini birlikte içmeyin derim iyice zarar verirsinz.

İshal dediğine göre mide değil karın ağrısı,Rennie mide yanmasına iyi gelir,buscopan spazm ve idrar yollarındaki iltihaplı durumlar için kullanılır,özellikle regl sancısı için.
Sen şikayetini düzgünce anlattığına emin misin,kusura bakma az buçuk araştırmam ve kullanmışlığım var bu ilaçların hepsini,garip geldi,tutarsız.Doktordan daha iyi bilmiyorum tabi ki ama söylediğin şikayetle ilaçlar tutmuyor birbirini.

Başka bir hastaneden randevu almayı deneyin. Allah korusun önemli bir şey olmasın. Bakılması lazım mutlaka. Rennie anti asit. Yanş mide asitini azaltıp yanmaya engel olur. Reflor ishal ilacı. Buscopan ağrı kesici spazm geçirici. Acile gidipte buscopanlı serum verilemeyen görmedim zaten. Hap halinde verdiyse ve eğer ağrı şikayetin ülser kaynaklıysa kullanman uygun olmaz. Acillerde değerlendirme yapılamadığı için şikayetler giderilip gönderilir genelde. Mutlaka gastroentolojiye gitmeniz lazım. Birkaç hastanede randevu bakın. Gidebiliyorsanız özele gidin. Geçmiş olsun.

Eğer sancı seklindeyse ben de geçenlerde aynısını yasadım. ne içtiysem geçirmedi ve gerçekten çok beter bi acı. İshalle beraberdi. İlk baslarda doktora gittim antibiyotik verdi ve hersey daha kötü olmaya başladı. Daha sonra antibiyotik prospektüsünü okuyup bırakmak zorunda kaldım tanıdık bi doktora sordum tabii yapmadan önce. O doktor da ishalden dolayı mide krampları olduğunu söyledi ve ishal ilacı önerdi. Bi de buscopandan daha güçlü olduğunu söylediği bi spazm önleyici mi neydi. Buscopanla benzermiş. O ilaç yine de bana fayda etmedi ama ishal için olanı kullandıkça ishalim ve mide sancılarım hafifledi. Su an direk sana ilaç ismi söylemek istemiyorum doktor değilim sonuçta ama doktora gittiğinde sorabilirsin. geçmiş olsun

ağrıyan mide ya da batın bölgesinde herhangi bir yer,soda gibi asitli içeceklerle asla geçmez.aksine daha çok azdırır.

Back