Ağrıdan bıktım

agresifkiz

Güzelbirşeylerolsun
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2013
3.153
1.774
333
İstanbul
Kızlar bademciklerim fena halde şişmiş yutkunamıyorum yutkunmayı bırakın konuşamıyorum bunu ne geçirir yahu acil bir şeyler önerseniz. Doktora gitmek istemiyorum şimdi hap vericek içemiyorum ben hapı. Böyle bitki çayı olur bir öneri olur insin şu şişlik

ben de ayni haldeydim dun... 1 kasik karbonat , 1 kasik tuz ve 2 damla iyot bir bardak suda karistir bogazini qarqara yap...yarim su bardagi alkol yarim su bardagi sicak cok sicak su karistir bir bezi batir iyice SIK sonra naylon posetin uzerine koy bogazina sar sicak olarak ve uzerinden sogumasin diye kalin bir sey sar ama bunu cabuk yap her yarim saatde .... alkolu fazla koyma yari yariya derini yakar yoksa,,,, qarqarani da gunde 4-5 defa yap.... acil shifalar canim

Canım ada cayını kayna suya at 5 dk beklet bununla gargara ya yap. Yada 1 dk filan bekletip içebilirsin ama fazla beklettiğini içme sakın.

Benim boğazlarım şişince annem ya yumurta sarısını tek içirir ya da süte karştırır öyle içirir çok etkili valla
İstersen bıldırcın yumurtasını da içebilirsin
Doğal çözüm

canım geçmiş olsun bir hafta kadar önce bende öyleydım bol bol süt ısıtıp balla karıştırıp içiyordum iyi geliyodu sende bir dene istersen çok çok geçmis olsun :)

Ihlamur+bal+limon karışımı iyi gelir geçmiş olsun..

Kestane balı ama hakiki olacak. Bunu gece yatmadan evvel bir kaşık yiyeceksin üzerine suda dahil hiçbir şey yiyip içmeyeceksin öyle yatacaksın. Çok iyi geliyor bende sık sık bademciklerim yüzünden hasta olurum.

Canım benim ayda 2-3 kere şişiyodu yaz kış hiç iyileştiğini görmedim..
Şarkı söylerken özellikle davul gibi oluyodu neler denedim bitkisel kimyasal..
En son ameliyat oldum geçen sene kurtuldum çok sık şişiyosa aldırmanı öneririm çünkü enfeksiyon bütün vücudu etkiliyo..
Çok geçmiş olsun ..:)

adacayının ıcıne 1cay kasıgı zeytın yagı damlat bır doktor onermıstı gargara olarak 200ml suya adacayını 5dakka demle

ben 1 günde o ağrıyı geçirdim. sabah öğlen akşam sıcak suyun içine yarım limon 1 tatlı kaşığı bal koyup içceksin bu kadar basit.

Çok teşekkür ederim hepinize denedim birşeyler ama baktım olacak gibi değil sabah gittim doktora aldım ilaçlarımı geldim başa gelen çekilir
Tekrar allah razı olsun hepinizden saolun

Bende aynıııı durumdaydım . birinci gün gittim dr.bişi yok dedi
ikinci gün gittim iltihap var dedi ilaç yazdı
üçüncü gün gittim serum taktılar
şu anda burun akıntısı hariç bide ses değişikliği hariç birşeyim yok.

Eczanede satılan gargaralar kadar rahatlatmaz hiçbir şey .
Ama gitsen ya hastaneye hapını verir hiçbir şeyin kalmaz 1 güne .
Geçmiş olsun .

Bir soğanı dörde böl ve içine bal kat, yarım saat sonra da soğanı kabın içerisinden çıkart balla karıştığın o sıvıyı sabah öğle akşam 1er kaşık ilaç gibi iç, muhteşem bir antibyotik ve antioksidandır. İyi gelecektir...

Bende gittim hemogram tahlili yapıldı allahtan normal çıktı iğne vermedi ilaç verdi sadece iyiyim allahtan iki günde indi boğazım.
Çok geçmiş olsun bu arada.

Eczanede satılan gargaralar kadar rahatlatmaz hiçbir şey .
Ama gitsen ya hastaneye hapını verir hiçbir şeyin kalmaz 1 güne .
Geçmiş olsun .

Doktora gittim dediğiniz gibi gargara ve hap verdi doktor şuan çok iyiyim.
Teşekkür ederim

Çok teşekkür ederim.

Benimde bogazim agridiginda tereyaginda pekmez kavurup sicak sicak icerim cok iyi gelir hatta gecen esimde cok hastaydi bogazi fenaydi onada yaptim uyumadan once icip uyudu sabaha hic biseyi kalmamisti sizede gecmis olsun

Benimde bogazim agridiginda tereyaginda pekmez kavurup sicak sicak icerim cok iyi gelir hatta gecen esimde cok hastaydi bogazi fenaydi onada yaptim uyumadan once icip uyudu sabaha hic biseyi kalmamisti sizede gecmis olsun

Benim hala aynı geçemedi gitti :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…