• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağrı'da kaybolan Leyla'nın cansız bedenine ulaşıldı

• Konu Sahibi Konu Sahibi H E
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

H E

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2013
24.858
62.723
798
31
Ağrı'da kaybolan Leyla'nın cansız bedenine ulaşıldı

agri-da-kaybolan-leyla-nin-cansiz-bedenine-ulasildi-482008-5.jpg

Ağrı'da, 18 gün önce, Ramazan Bayramı'nın 1'inci günü kaybolan 4 yaşındaki Leyla Aydemir'den acı haber geldi. Ailesiyle bayram ziyareti için gittiği dedesinin köyünde kaybolan 4 yaşındaki Leyla Aydemir'in cansız bedeni Ağrı'nın Bezirhane Köyü'nde bulundu.

İçişleri Bakanlığı, Jandarma Genel Komutanlığı, AFAD ve sağlık ekipleri ile JAK timinin ve korucuların katıldığı aramalarda, kadavra arama köpeği 'Mavi' de kullanılmıştı.

Batman'dan gelen avcıların dün akşam ayrıldığı Bezirhane köyünü defalarca arayan ekipler, çalışmaları çevre köylere taşımıştı.

https://www.birgun.net/haber-detay/agri-da-kaybolan-leyla-nin-cansiz-bedenine-ulasildi-221658.html

Gömülü olarak bulunduğuna dair haberler okuyorum ,
Düşünebiliyor musunuz ,
Çocuklarımız ölüyor ve biz umarım tecavüz edilmeden öldürülmüştür diye dua ediyoruz. Lanet olsun!

Çok ağır, çok acı geliyor .... Bir toplumun çıldırışı gibi; her yer psikopat, her yer sapık, her yer katil, her yer cani dolu... Bir kazan gibi kaynıyor şiddet fokur fokur içimizde... Allah sonumuzu hayır etsin.. Topunu ıslah etsin...
Hani diyorlar ya çocuklarınızın özgüveni olsun, adım adım takip etmeyin diye... Ne yazık ki bizler seçim yapmak zorunda kalıyoruz yanımızda olsun özgüveni eksik olsun diye....

• Beğen
Reactions: H E
Back