ağrı:(

ozgenmete59

yakışıklı prensim
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2014
187
38
38
kızlar 26+2 günlük hamileyim ve vajinamda çok ağrı var dr a sorduğumda kanaman yoksa endişelenme diyor ama ben bacak bacak üstüne atarken bile acı çekiyorum varmı böle bişi yaşayan???

Nasıl bir acı?Kemik ağrısı gibi mi? Her an mı ağrıyor yoksa aynı pozisyonda kaldığında oluyor olabilir mi?

Walla benimde çok var 29 dan beri falan doktora erken değil mi dedim ama normal dedi çatı ağrısı sanırım bu bahsettiğimiz benim iyice sıklaştı artık

Walla benimde çok var 29 dan beri falan doktora erken değil mi dedim ama normal dedi çatı ağrısı sanırım bu bahsettiğimiz benim iyice sıklaştı artık
bnm gün içinde geçiyo yani şuan yok mesala sabahları çok oluyor benm dr da normal diyo

Normaldir o zaman doktorun dediği gibi.Çok yorma ama rutin yürüyşler de yap ihmal etme.Velevki 15 dakika kadar da olsa.

İyi düşün iyi olsun. Ters veya ani hareketler yapma, magnezyum verdiyse veya vitamin vs,onları kullan.Eğilirken iş yaparken yoracak kadar yapma bence. Sonra bir problem olmaz Allah'ın izniyle.

İyi düşün iyi olsun. Ters veya ani hareketler yapma, magnezyum verdiyse veya vitamin vs,onları kullan.Eğilirken iş yaparken yoracak kadar yapma bence. Sonra bir problem olmaz Allah'ın izniyle.
inşlallah cnm çok sağol cvpların için sen de sağ salim sağlıkla kavuş bebeğine:)

bende suan 29+1 hamileyim bendede ayni seyler olmustu normal dedi bebek buyudugu icin baski yaparmis sinirler gecermis agriya neden olurmus

kızlar 26+2 günlük hamileyim ve vajinamda çok ağrı var dr a sorduğumda kanaman yoksa endişelenme diyor ama ben bacak bacak üstüne atarken bile acı çekiyorum varmı böle bişi yaşayan???

merhaba canım bende senin haftalarda yaşadım bu durumu doktorum enfeksiyondan şüphelendi idrar testi yaptı nitekim doğru çıktı idrar yollarımda enfeksiyon varmış bu yüzden ağrım oluyormuş antibiyotiğe başladık enfeksiyon geçince ağrılarımda geçti istersen bi doktoruna danış canım enfeksiyon olabilirmi diye sağlıklı doğumlar dilerim :)

yaptırdım cnm kum döküyomuşum ancak kum bu ağrıyı yapmazmış :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…