- 26 Eylül 2014
- 187
- 38
- 38
-
- Konu Sahibi ozgenmete59
özellikle sabahları yani aynı pozisyonda kaldığım zamanlar ama sabah zor kalkıyorum yataktan öle işteNasıl bir acı?Kemik ağrısı gibi mi? Her an mı ağrıyor yoksa aynı pozisyonda kaldığında oluyor olabilir mi?
bnm gün içinde geçiyo yani şuan yok mesala sabahları çok oluyor benm dr da normal diyoWalla benimde çok var 29 dan beri falan doktora erken değil mi dedim ama normal dedi çatı ağrısı sanırım bu bahsettiğimiz benim iyice sıklaştı artık
dr da geçen kontrolümde yürüyüş yap mutlaka demişti. tek korkum erken doğum 2. hamileliğim olmasına rağmen insan herşeyi unutuyomuş :)Normaldir o zaman doktorun dediği gibi.Çok yorma ama rutin yürüyşler de yap ihmal etme.Velevki 15 dakika kadar da olsa.
inşlallah cnm çok sağol cvpların için sen de sağ salim sağlıkla kavuş bebeğine:)İyi düşün iyi olsun. Ters veya ani hareketler yapma, magnezyum verdiyse veya vitamin vs,onları kullan.Eğilirken iş yaparken yoracak kadar yapma bence. Sonra bir problem olmaz Allah'ın izniyle.
Bnm dr da aynısını söylüyor bebeğin pozisyonundan da olabilirmiş hattabende suan 29+1 hamileyim bendede ayni seyler olmustu normal dedi bebek buyudugu icin baski yaparmis sinirler gecermis agriya neden olurmus
bilmiyom ki cnm ne ağrısı bu 2.hamileliğim 1.de hiç böle şeyler yaşamadım28den beri benimde var arasira bence cati agrisi
kızlar 26+2 günlük hamileyim ve vajinamda çok ağrı var dr a sorduğumda kanaman yoksa endişelenme diyor ama ben bacak bacak üstüne atarken bile acı çekiyorum varmı böle bişi yaşayan???
yaptırdım cnm kum döküyomuşum ancak kum bu ağrıyı yapmazmış :)merhaba canım bende senin haftalarda yaşadım bu durumu doktorum enfeksiyondan şüphelendi idrar testi yaptı nitekim doğru çıktı idrar yollarımda enfeksiyon varmış bu yüzden ağrım oluyormuş antibiyotiğe başladık enfeksiyon geçince ağrılarımda geçti istersen bi doktoruna danış canım enfeksiyon olabilirmi diye sağlıklı doğumlar dilerim :)