• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağrı

Yarimmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2011
32
0
36
İstanbul
Merhaba kızlar. İlişki sırasında ağrı,acı,ve son zamanlarda artan akıntı vs bunları bi konumda sizlerle paylaşmıştım şimdi ki şu sorum olucak,orgazm olduktan hemen sonra yumurtalıklarımda şiddetli bazense hafif ağrılar hissediyorum sizce neden kaynaklanıyo olabilir bu :S

merhabalar,iltihap olabilir bahsettiğniz belirtiler mutlaka bir doktora görünün,eger yeni evli iseniz kendini kasma durumunuzda olabilir oda ağrı yapar

korkma canım iltihap varsa önlem alınır yoksa yayılabilir doktora git derim ihmal etme bide üşütmemeye çalış yani ayağını sıcak tut üstünde kalın kıyafetler olsun üşütüncede ağrı oluyor çünkü,geçmiş olsun...

korkma canım iltihap varsa önlem alınır yoksa yayılabilir doktora git derim ihmal etme bide üşütmemeye çalış yani ayağını sıcak tut üstünde kalın kıyafetler olsun üşütüncede ağrı oluyor çünkü,geçmiş olsun...

canm drye görün korkmana gerek yok büyük ihitmal üşütüyorsundur ondandır

canm drye görün korkmana gerek yok büyük ihitmal üşütüyorsundur ondandır

çok saolun kızlar içimi biraz rahatlattınız çok korkuyorum kötü bişey çıkıcak diye o yüzden gidemiyorum bi türlü :(

bende 4 aylık evliyim seninkine benzer sorunlar yaşadım son bir hafta.bende doktora gittim.mantardan kaynaklandığını söyledi bisürü ilaç fitil verdi.şimdiden geçmiş olsun...

Back