- 25 Ağustos 2018
- 840
- 213
- 33
- Konu Sahibi Manolyanur
Kızlar adete 1 hafta kala adet olacakmışım gibi ağrılarım oluyor bu normal midir sizce sizde de oluyor mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktora gorundun mu hic bende onemsemezdim adet agrilarimi ama evlendikten sonra öğrendim ki kistim varmis bütün o ağrılar kramplar o yuzdenmis her ihtimale karsi muayene olmakta fayda varKızlar adete 1 hafta kala adet olacakmışım gibi ağrılarım oluyor bu normal midir sizce sizde de oluyor mu
Göründüm karından usg ile baktı dr sorun yok dedi hani kist vs olsa görülürdü muhakkakDoktora gorundun mu hic bende onemsemezdim adet agrilarimi ama evlendikten sonra öğrendim ki kistim varmis bütün o ağrılar kramplar o yuzdenmis her ihtimale karsi muayene olmakta fayda var
Bekar misin ? Valla canim her doktor anlayamiyir bana vajinal ultrasonla bakan bi doktor yanlış teahis koymuştu docente gittim o anladi çikolata kisti oldugunuGöründüm karından usg ile baktı dr sorun yok dedi hani kist vs olsa görülürdü muhakkak
Canım sendeki bu kistin belirtileri neydi hepsini yazabilir misin lütfenBekar misin ? Valla canim her doktor anlayamiyir bana vajinal ultrasonla bakan bi doktor yanlış teahis koymuştu docente gittim o anladi çikolata kisti oldugunu
Çikolata kistinin her kadında sebep olduğu belirtilerin ve belirtilerin yoğunluğu farklılığına dikkat çeken İyibozkurt, “Çeşitli durumlarda hastada herhangi bir ağrı ya da farklı bir sorun söz konusu olmazken, bazı hastalar belirtileri oldukça şiddetli yaşayabilir. Şiddetli adet sancıları, çikolata kistinin en yaygın belirtisidir. Çikolata kistine ait sancılar, ağrı kesiciler ile dindirilemez. Adet dönemlerinde yaşanan bu sancılar; kusma, ishal ya da mide bulantısına yol açabilir.Canım sendeki bu kistin belirtileri neydi hepsini yazabilir misin lütfen
Bende şiddetli adet ağrıları adet zamani ishal veya kabızlık mide bulantısı bele ve kalcaya dogru vuran ağrılar. İlişkide agri olmasi vs vs bi cok etkisini yasadimCanım sendeki bu kistin belirtileri neydi hepsini yazabilir misin lütfen