Ağrı ve kanamam oldu..Kızlık zarımda sorun olmuş olabilir mi?

cicimmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2011
2
0
36
İzmir
Merhaba lütfen bana yardımcı olurmusunuz.
Ben erkek arkadaşımla ilişkiyle girdim.İlk defa oldu ve ben kendimi çok sıktım.Tam olarak bi işki olmadı sanırım.İçime boşalmadı zaten.Ama ben eve gittiğimde hafif pıhtılaşmış kanama vardı.Adet kanamam 2-3 gün önce bittiği için ben ondan kaynaklandığını düşündüm.Fakat sabah kalktığımda çok canım yanıyordu ve kanama vardı.Kızlık zarım bozulmuşmudur?Doktora gitmeden bunu anlayabilirmiyim.Lütfen bana yardımcı olurmusunuz...

penis vajinanın içine girmişse ve kıslık zarın esnek değilse büyük ihtimalle bozulmuş olabilir veya arkadaşın soylediği gibi zedelenmiş olabilir. keşke boyle önemli olaylarda iyice düşünüp karar verseniz....

kesın cevabı sana ancak bır doktor verebılır..bır görün canım..

şu rahat anlatmaya bakarmısın şaşırıyorum genç kızların bu hallerine ''erkek arkadaşımla ilişkiye girdim kızlığıma birşey olmuş mudur sorusu?'' bu soruya cevap vermeyeceğim sadece allah hidayet versin.. arkadaşım herşeyin rahat güzel olanı iyidir evlen eşinle paylaş bundan daha güzel birşey var mı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…