keser...........................
bende kesmedi ama majezik bana iyi gelmiyor. belki üşütmüşsündür
ben dolorex alıyorum kurtarıcım o benim :)
kızlar majezik hapı adeti kesermi??... dün çok az miktarda lekelenmelerim oldu agrımadan alım hap dedim öbür gün kesin tam gelirdi adetim ama gelmesi bu hapı ilk kullanışım oyüzden bilmiyorum acaba omu kesti adet kanını????
Ben hep majezik alırım normal gelir yine. Az bir miktarda azalma oluyorsa da ben fark etmiyorum sanırım
ağrı kesiciler ağrıyıda kanamayıda keser ama adet günün uzar...bende sancılı bir regl dönemı gecıyorum ve aspirin alıyorum kanamayı arttırıyor ağrımı kesıyor ama 5 gun yerıne 3 gunde bitıyor..hem majezık mıdeye dokunur buscopan ya da minoset kullan
majezikden kesilmiştir diyosunuz yani???
sadece majezik degıl bütün ağrı kesıcıler adetı keser ama diğer söyledıklerım midene dokunmayan ılaclar majezık mıde ağrısı yapıyor aynı zamanda aspirin kan sulandırıcı oldugu ıcın kanamayı arttırır ve erken biter reglın
hmm anladım çok tşkler.
rica ederim ama aspirinide calısıyorsan ya da okuyorsan reglın evde oldugun gunlere denk geldıyse kullan cuma cmt falan yoksa rahat edemezsın
bende çok ağrılı olduğum ilk gün içerim majezikten başkası ağrıyı hemen kesmez çünkü malesef geciktirici özelliği var kanamayı bir müddet
kesebiliyor ,bünyeye göre de değişir tabi ama bende ve birkaç kişiden duyduğum kesmesi,
başladıktan sonra almalısınız.leke gelince değilde böyle dayanamıcak kadar ağrıyınca alıyorum ben.zaten bu ara kan şeklinde geliyo,bu yüzden de kesilmiyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?