AĞRI ILINDE TUP BEBEK MERKEZI YA DA IYI KADIN DOGUM UZMANI VAR MI

Evet canım özelde medicenter de.ben 6 aydır düzenli ona gidiyorum.aşılama da yaptırdık geçen ay ama sonuç alamadık. Burda en iyisi o gibi duruyor.sen kime gidiyorsun

Teşekkür ederim canim ınsallah kısa zamanda sende isteyen herkeste hamile kalırız ben devlete gidiyordum randıman alamadım hepsi farkli şeyler söylüyor neye inanacaģimi da şaşırdım bu ay yaşama gidecem yada medicentera giderim

Senle tanistigimiz iyi oldu aslında canım ya fikir alışverişinde bulunuruz.benimde kafam çok karışık. Sezgin iyi ama sonuç alamadığımiz için değiştirmeyi düşünüyorum ama daha iyisi de yok sanırım. .devlette kime gidiyorsun?ben ikinci aşılamayı devlette mi Yaptırsam diyodum..uzun oldu ama sizde sorun ne?ne kadardır istiyorsunuz

Devlet cok ilgisiz bana oyle geldi yani biri pco teşhisi koydu diğeri tam aksine cok sağlıklı dedi çeliştiler birbirleriyle bende tedirgin oldum açıkçası adet düzensizliğinden gitmiştim canim ben.

Devlet cok ilgisiz bana oyle geldi yani biri pco teşhisi koydu diğeri tam aksine cok sağlıklı dedi çeliştiler birbirleriyle bende tedirgin oldum açıkçası adet düzensizliğinden gitmiştim canim ben.
Burcu hanim diye biri varmış ona gitmeyi düşünmüştüm ama gene sezgin e gidicem bu durumda sanırım. Asker eşimisin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…