Agri///04

selens

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2007
340
0
slm kıslar ağrıda katılan yokmu siteye:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

Ağrıdan katılmıyorum ama Ağrılıyım.annem eleşkirtli.Sen neresindesin?Görev sebebiylemi ordasın yoksa ağrılımısın.

Değerli arkadaşlarım yönetimin almış olduğu yeni kararlar doğrultusunda selam,günaydın ,iyigeceler ,hoşçakalın gibi mesajlar silinecektir.Teşekkür etmek istediğiniz mesajlara lütfen teşekkür butonlarını veyahut terazi resmindeki rep butonlarını kullanınız
Anlayışla karşılayacağınıza inanıyor ve sizlere bol neşeli muhabbetler diliyorum.
sevgiyle kalın.a.s.

merhaba arkadaşlar bende ağrı-doğubayazıtlıyım ama istanbulda yaşıyorum. eşim ise kastamonulu
tüm ağrılılara selam olsun ....

bende ağrılıyım ağrı merkezden ama eş durumundan manisada oturuyorum eşim esnaf selamlar

ağrılım istersen tanışalım bende ağrılıyım ağrı merkezden koçların kızıyım ruhan koç evlendim şimdi soy ismim aydın oldu beyim sivaslı selamlar

doğubeyazıtlı bayanlar nerdeleerr ağrı havaalanına indiğimizde doğubeyazıta nasıl gidebiliriz acaba? lütfen yardımcı olun önemli:26:

Ben de varim amaa epey eski bi konu guncellenmiş olsun yeni katilanlar vardir belkii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…