Ocak 11 de 3 yasini doldurucak bir oglum var
dogdugundan beri gaz sancisi haric pek aglak bi cocuk olmadi cok sukúr allah saglik versin ama coook hareketli hep hareketliydide son zamanlarad sanki iyice artti artik dayanamiyorum ve enkötüsü cok sinirli ,ters ne desek tersini yapiyo ciglik atiyo hatta bazen kaptirip bize vuruyo bile ve biz ne yapacagimizi biraz sasirdik karsisinda sakin kaliyoruz olmuyo bizde kizip ceza veriyoruz olmuyo .Agliyarak istedigini yaptirmaya calisiyo yerlere yatip debeleniyo
bizde onla inatlasinca isler cigirindan iyice cikiyo ama göz yummak icinde sonsuz bir sabir gerekli
uzmanlarin dedigi siz mumkun oldugunca sakin kalin ama nasil?Mesela dün gece 4 te uyandi aglayarak yanina gittim yatakta resmen debeleniyo ne oldu oglum diyorum daha cok bagiriyo kucagima almak istiyorum alma ,git diyo tamam deyip odadan cikiyorum anne gel diyo su istermisin diyorum hayiiiiiiiiiiir diyo
tama diyorum o zaman yatip uyuyalim suuuuu diyo tama anne versin diyorum icmiceeeeeeeeeem diyo
sinir sistemimle oynuyo benim
arkadaslar bu 3 yas sendromumudur ve her yasta bu sendromlar boylee dizilip gidicekmi bu arada merak eden olursa son zamanlarda hayatinda pek bi degisiklik olmadi herzamanki gibi davraniyoruz ,eylülde krese basladi sadece ama biz evde hep ayniyiz bagiran cagiran yok esimle tartissak bile normal tonda konusarak olur ki oda kücük beyimiz izin verirse normal konusmamiza bile engel oluyo hep arada annneee ,
babaaaaaa
adama nasilsin bile diyemiyorum
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
![KK52 :52: :52:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk52.gif)
![KK50 :50: :50:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk50.gif)
![KK53 :27: :27:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
![KK52 :52: :52:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk52.gif)
![KK36 :36: :36:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk36.gif)
![KK23 :23: :23:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk23.gif)
![KK23 :23: :23:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk23.gif)