• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Agnus castus (hayit) hakkinda

hk2008

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2011
112
4
116
Muğla
doktorum agnus castus tablet ilacini verdi adetimi düzene sokacakmis 35-45 günde bir oluyorum ben. yumurtaliklarimda bir sorun cikmadi.
bu söyledigim ilaci kullanip adeti düzene giren ve hamile kalan varmi???

Bende bu ay başladım canım inş.düzene girer bakalım neler yaşıycaz ama içen arkadaşların tavsiyesi üzerine başladım onların düzene soktu BİR ARAKADAŞ KULLANDIĞI AY HAMİLE KALDI DİĞER ARKADAŞ 3-4 AY SONRA KALDI HORMONLARIDA DÜZENE SOKUYOMUŞ PROLAKTİN SORUNU OLANLAR İÇİNDE İYİYMİŞ BENDEDE PROLAKTİN YÜKSEK ÇIKIYO GENELDE

Son düzenleme:
Bende bu ay başladım canım inş.düzene girer bakalım neler yaşıycaz ama içen arkadaşların tavsiyesi üzerine başladım onların düzene soktu BİR ARAKADAŞ KULLANDIĞI AY HAMİLE KALDI DİĞER ARKADAŞ 3-4 AY SONRA KALDI HORMONLARIDA DÜZENE SOKUYOMUŞ PROLAKTİN SORUNU OLANLAR İÇİNDE İYİYMİŞ BENDEDE PROLAKTİN YÜKSEK ÇIKIYO GENELDE

bugün ilk hapi kullandim. kaldi 59 :)
sen nezaman basladin ?
bana direk doktor yazdi receteyle....
ayrica yumurtaliklarda bir sorun olmayip sadece adet düzensizligi sorunu olmasi da hamilelige engel midir acaba ?

bugün ilk hapi kullandim. kaldi 59 :)
sen nezaman basladin ?
bana direk doktor yazdi receteyle....
ayrica yumurtaliklarda bir sorun olmayip sadece adet düzensizligi sorunu olmasi da hamilelige engel midir acaba ?

bugün ilk hapi kullandim. Kaldi 59 :)
sen nezaman basladin ?
Bana direk doktor yazdi receteyle....
Ayrica yumurtaliklarda bir sorun olmayip sadece adet düzensizligi sorunu olmasi da hamilelige engel midir acaba ?

kuzum adet düzensizliği çatlamada etken sen şimdi çatladığın günü bilmezsen ilşkiyi düzenleyemezsin sadece bu etkendir ben günde 3 tane içiyorum yanında folikasid coraspin bide yumurta kalitesi için dün doktorum glucophage 850 verdi ondan 1 tane içiyorum :1::1: Vitaminde almam lazım yanında omega-3 ve arginmax alıcam :1::1::1: Benim doktorum vermez büle şeyler benimki tüp bebek prof.hehe tüp yapalım der çıkar işin içinden :41::41::41::41: Bunları arkadaş içmem gerektiğini söyledi bende araştırdım faydasını gören çok

Back