Bnim bir rahatszligim yoktu akintim disinda. Bn kullandim canim bir tek gogsumde ani batmalar oldu bisey saplanmis gibi hormon degisiminden galiba hamile kalamadim esimde sperm sayisi nedeniyle. Yani ise yarayip yaramadigini bilmiyorum canim ama cogu kiside ise yaramis sana tavsiyem doktor kontroluyle kulln
Bende adet öncesi gerginlik için doktora başvurudum.O kadar kötü oluyorum ki alınganlık, ağlama krizi o derece..Eşimle sürekli kavga ediyorum. Doktor verdi bakalım.Hayıt tohumu yüzyıllardır kadınların kullandığı çok önemli bir tohum umarım bir işe yarar. Birde yanına B vitamini verdi. Bunları kullanacaksın dedi. Asla bırakmayı düşünmüyorum hamile kalana kadar.
Merhabalar arkadaşlar. Konuyu açalı baya bi zaman olmuş ama yazmak istedim. Ben pco sıkıntısı yaşayanlardanım. Adetimin 2. günü yaptırdığım testte:
Lh: 13.13
Fsh: 6.17
E2: 56.4 dü yumurtlamada sorun yaşıyodum. 2ay kullandım agnucastonu ve yanısıra inofolic şase günde 2 kez 2 poşet ve bu ay adetimin 2.günü yine test lh yaptırdım ve
Lh: 5.06
Fsh:4.39
E2: 41.47 olmuş. inanamadım. öncesinde yaptırdığım hormon testlernde lh ım hep 12-13 civarıydı. bu ay yumurtlama akıntısını bariz yaşadım ve o akıntı sonrası 14.günde regl oldum.Bu benim gibi adet düzensizliği ve yumurtlama problemi olan biri için muhteşem bişey. Henüz bebeğim benimle değil ama umutluyum. Rabbim nasip eder inşallah hepimize sağlıklı hayırlı salih veya saliha evlatlar tez zamanda.. Sizinle heycanımı paylaşmak istedim umarım faydalı olur yorumum...
Bende adet öncesi gerginlik için doktora başvurudum.O kadar kötü oluyorum ki alınganlık, ağlama krizi o derece..Eşimle sürekli kavga ediyorum. Doktor verdi bakalım.Hayıt tohumu yüzyıllardır kadınların kullandığı çok önemli bir tohum umarım bir işe yarar. Birde yanına B vitamini verdi. Bunları kullanacaksın dedi. Asla bırakmayı düşünmüyorum hamile kalana kadar.