• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Agnucaston

kardeşim nu ilacı kullanıyor ama içeriğini bilmiyormuş aradım sordum.nete bi bak.gugıl biliryerimseniben

evet odur.ben de bu ay başladım kullanmaya.yarısınındayım.yan etkisi yok diyorlar.gebeliği kolaylaştırıyor diye içiyorum.umut dünyası işte.

merhabalar ben agnucastonu evlenmeden önce 3 ay boyuna sürekli olarak kullandım. Doktorum ağrılı geçen adetlerim için vermişti. Çok memnun kaldım. Artık göğüslerdeki acılı şişmeler kasık ve bel ağrısı kalmadı. tamamen bitkisel bir ilaç. Bünyem çok hassastır ama hiç bir yan etkisi olmadı. Keşke adetin verdiği psikolojik sıkıntıya da bir faydası olsaydı :)

bu ilacı adet ağrılarına karşı tedbir olarak veriyor dr. bende kullanmıştım bekarken. ama keşiş otu bitkisinin yumurtaya doğrudan etkisi varmış. hormonlarıda düzenlermiş diye netten okumuştum.

Bende doğum kontrol hapı yasmin yüzünden yaşadığım göğüs büyümesi ve ağrısı için doktor verdi bana 1. kutunun yarısındayım şikayetlerim nerdeyse geçti. 3 ay durmazsızın kullanmak gerekiyormuş. acaba hap kullanımı bittikten sonra yine yaşadığımı yaşar mıyım çok merak ediyorum. yoksa yasmin kullandığım sürece bu hapıda mı kullanacam bilemedim :umursamaz:

slm dr bana da göğüslerimdeki ağrı ve şişlik için verdi agnucastonu.daha içmeye başlamadım.prolaktin sonucumu bekliyorum.bir de benim sol göğsümde 2 tane kist çıktı acaba bu ilaç kistleri de eritir mi?bilginiz varsa lütfen cevap yazın...

arkadaşlar benım prolaktinim 30,52 doktor yuksek dedı ama hıc bır ılac vermedı ne yapmam lazım bılen varmı?bu ılactan bende kullanmak ıstıyorumda.

Back