- 16 Kasım 2019
- 209
- 81
- 48
- 30
- Konu Sahibi yasyasemin
-
Etkili olabilir bende kullandım eşimde de bende de sorun yoktu. Kullandığım ay nasip oldu.Agnucaston kullanıyorum içeriğinde ki hayıt doğurganlığı arttırıyormuş ben aşırı adet sancısı için içiyorum bebek düşünüyorum 1 yılı geçti muayene olduk eşimle sorun yok dedi dr lar etkisi olurmu hamile kalmaya
Canım merhaba bende ilacı aldım ama daha kullanmadım bi yardımcı olurmusun nezaman başladığın ile ilgili hayıt tohumu ile o ilacı birlikte kullabmayı düşünüyorum daEtkili olabilir bende kullandım eşimde de bende de sorun yoktu. Kullandığım ay nasip oldu.
Allah bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin canımEtkili olabilir bende kullandım eşimde de bende de sorun yoktu. Kullandığım ay nasip oldu.
Bu biraz sakıncalı bence çünkü ilaç zaten çok etkili böyle bir riske girmyin derim. Ya direkt tohumunu ya da ilacı seçin adetin ilk günü sabahları kullandım günde bir defaCanım merhaba bende ilacı aldım ama daha kullanmadım bi yardımcı olurmusun nezaman başladığın ile ilgili hayıt tohumu ile o ilacı birlikte kullabmayı düşünüyorum da
Şuan 13 aylık şükürler olsun . İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. İnşallah size de nasip olurAllah bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin canım
Cevabın için çook teşekkür ederim canımBu biraz sakıncalı bence çünkü ilaç zaten çok etkili böyle bir riske girmyin derim. Ya direkt tohumunu ya da ilacı seçin adetin ilk günü sabahları kullandım günde bir defa
27 tl reçetesiz alınıyor canımNe işe yarıyor ve reçetesiz alınıyor mu nasıl kullanılır
Hayırlısı canımAgnucaston bitti bende yumurtlama dönemimde dr a gittim yumurta rezervin iyi ama biraz tembel dedi Gynositol verdi içerisinde folik asitte var vitamin ona başladım bakalım
Canim senin kullağın da mı buydu ben ismini söyledim bundan verdiler doğru değilmiŞuan 13 aylık şükürler olsun . İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. İnşallah size de nasip olur
Teşekkür ederim canım27 tl reçetesiz alınıyor canım
Evet buyduCanim senin kullağın da mı buydu ben ismini söyledim bundan verdiler doğru değilmi
Tamam canım cok teşekkürlerEvet buydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?