• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Agnucaston ile hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

yasyasemin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2019
209
81
48
30
Agnucaston kullanıyorum içeriğinde ki hayıt doğurganlığı arttırıyormuş ben aşırı adet sancısı için içiyorum bebek düşünüyorum 1 yılı geçti muayene olduk eşimle sorun yok dedi dr lar etkisi olurmu hamile kalmaya

Merhaba, bu yöntemle gebe kalan çok kişi var forumda :) kimisi ilk ayda kimisi 3. Ayda kalmış. 3 ay kullanmalısınız :)

Agnucaston kullanıyorum içeriğinde ki hayıt doğurganlığı arttırıyormuş ben aşırı adet sancısı için içiyorum bebek düşünüyorum 1 yılı geçti muayene olduk eşimle sorun yok dedi dr lar etkisi olurmu hamile kalmaya
Etkili olabilir bende kullandım eşimde de bende de sorun yoktu. Kullandığım ay nasip oldu.

Canım merhaba bende ilacı aldım ama daha kullanmadım bi yardımcı olurmusun nezaman başladığın ile ilgili hayıt tohumu ile o ilacı birlikte kullabmayı düşünüyorum da
Bu biraz sakıncalı bence çünkü ilaç zaten çok etkili böyle bir riske girmyin derim. Ya direkt tohumunu ya da ilacı seçin adetin ilk günü sabahları kullandım günde bir defa

Agnucaston bitti bende yumurtlama dönemimde dr a gittim yumurta rezervin iyi ama biraz tembel dedi Gynositol verdi içerisinde folik asitte var vitamin ona başladım bakalım

Şuan 13 aylık şükürler olsun . İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. İnşallah size de nasip olur
Canim senin kullağın da mı buydu ben ismini söyledim bundan verdiler doğru değilmi

Eklentiler

• IMG20201121133423.webp
    IMG20201121133423.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 344
Back
X