Agnucaston hapini sancili ve kisa adet gordugu icin kullananlar

Gevezeyiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2017
69
49
44
Herkese merhaba,
Yaklasik 2 ay once doktora gittim.ciddi sancili adet gormeye baslamistim son iki aydir, uc gunum yatakta geciyordu bas agrisi bel agrisi kusma diare bas donmesi elim.ayagim kalkmiyordu ve iki gun suruyor adetim. Doktor bana agrilarim ve kisa suren adetim icin bu hapi verdi agnucaston adi, sabah aksam tok ksrnima kullandim 2 kutu ve bitti sonuc olarak adet olmadim. Ne bir sanci ne bir akinti hicbirsey yok. 10gecti hala adet olacagima dair belirti yok. Yillardir gununde adet olurum ilk defa olaiyorum ve sistim. Bir haftadır kekik suyu bibeeiye suyu herseyi ictim tık yok. Ayni durumda olan var mi? ? ? Yarin dr gidecegim ama yine de kullananlarin yorumlarini ogrenmek istiyorum.

Agnucastonu bende 1 ay kullandim ve adetim biraz farkli oldu 4 gün boyunca hafif kahverengi lekelenme oldu daha sonrasinda adet oldum ve ayni ay icinde iki kere adet oldum ekimin 1 .adet olmustum 6. sinda bitti ve 19.unda yine basladi lekelenme seklinde 6 gündür sokulmedi hala leke seklinde oda tuvalet kagidina silince cok hafif bebek istiyorum diye her duydugumu deniyorum ama bazen herkesde ayni etkiyo gostermiyo cok kisi bu ilacla gebe kalmis bende adet duzensizligi yapti galiba

Selamlar tatlim, kesinlikle kullanilmamasi gereken bir ilac, adetlerimi kesti 3 aydir sokturucu ile adet oluyorum maf etti beni. Cope atin.gitsin. bitkiseldi birde... M malatyalim44

Selamlar tatlim, kesinlikle kullanilmamasi gereken bir ilac, adetlerimi kesti 3 aydir sokturucu ile adet oluyorum maf etti beni. Cope atin.gitsin. bitkiseldi birde... M malatyalim44
:olamaz: Aynen canim benimde duzenimi bozdu 19 ekimde basladi lekelenme tam 8 gün surdu simdi üc gundurde acayip yogun bi sekilde geliyo bende devam etmiycem canim durduk yere vücudumuzun dengesini bozduk iste caresizlik insana neler yaptirabiliyo

Aynen yaa ve doktor verdi bunu, ustume 6kilo aldim. Balon gibi sistim. Doktora bunu soyledim mumkun degil diyor, diyemiyor ilac iyi gelmemis diye, iyi doktorda bulmak zor, deneme tahtasi gibi kullaniyorlar bizi. M malatyalim44 tarlusal kullaniyorum artik soksun diye, ve dedigin gibi bende de cok kahverengi akinti oldu

Herkese merhaba,
Yaklasik 2 ay once doktora gittim.ciddi sancili adet gormeye baslamistim son iki aydir, uc gunum yatakta geciyordu bas agrisi bel agrisi kusma diare bas donmesi elim.ayagim kalkmiyordu ve iki gun suruyor adetim. Doktor bana agrilarim ve kisa suren adetim icin bu hapi verdi agnucaston adi, sabah aksam tok ksrnima kullandim 2 kutu ve bitti sonuc olarak adet olmadim. Ne bir sanci ne bir akinti hicbirsey yok. 10gecti hala adet olacagima dair belirti yok. Yillardir gununde adet olurum ilk defa olaiyorum ve sistim. Bir haftadır kekik suyu bibeeiye suyu herseyi ictim tık yok. Ayni durumda olan var mi? ? ? Yarin dr gidecegim ama yine de kullananlarin yorumlarini ogrenmek istiyorum.
[/QUO

Merhaba ben de bir aydır kullanıyorum ve bir haftadır adet görmedim sizde durum nasıl oldu ilacı bıraktınız mı devam mı ettiniz

X